Op bachelor niveau bieden wij de opleidingen Autonoom Beeldende Kunst en Vormgeving. Binnen Autonoom Beeldende Kunst kun je kiezen voor ArtScience en Beeldende Kunst. Binnen Vormgeving kun je kiezen voor Fotografie, Grafisch Ontwerpen, Interieurarchitectuur en Meubelontwerpen, Interactive Media Design en Textiel en Mode.

Op master niveau bieden wij de volgende programma’s: Interior Architecture, Type en Media, Artistic Research, Industrial Design en Non-Linear Narrative. In samenwerking met het Koninklijk Conservatorium bieden we de Master ArtScience.

Daarnaast is het mogelijk om in samenwerking met de Universiteit Leiden een PhD te behalen in het programma PhdArts. Tot slot bieden we verschillende voortrajecten: School voor Jong Talent, Voorbereidend Jaar, Oriëntatiecursus.

De bacheloropleidingen duren 4 jaar. De masteropleidingen duren 2 jaar, met uitzondering van de Master Type & Media; deze duurt 1 jaar.

Ja, het is mogelijk om deeltijd te studeren. De bachelors Beeldende Kunst en Fotografie worden in deeltijd aangeboden. 

Let op: het is niet mogelijk om deeltijd te studeren wanneer je een visum nodig hebt om te studeren in Nederland.

Ja, de KABK organiseert elk jaar een Open Dag, aan het eind van januari. Het hele jaar door organiseren wij diverse activiteiten en informatie-bijenkomsten op de academie en op locatie. Kijk hier en op onze agenda voor de meest up-to-date informatie.

Ja dat kan, maar alle gedetailleerde informatie is wel op onze website te vinden.

Kies een studie

Nee, al onze opleidingen starten alleen in september.

Nee.

Werkplaatsen; Materiaalwinkel; Computerruimte/Kopieer mogelijkheden; Bibliotheek; Studentenkaart die gebruikt kan worden voor printen e.d.

Ongeveer 47% van de studentenpopulatie is niet-Nederlands.

De lessen worden in het Engels gegeven.

Ja, we bieden verschillende voortrajecten aan:

Ja. Kijk voor meer informatie op de pagina Oriëntatiecursus.

Nee.