Studieprofiel Master Interior Architecture (INSIDE)

De Master Interior Architecture (INSIDE) aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Den Haag (KABK) is een tweejarige opleiding met een interdisciplinaire benadering op het gebied van interieurarchitectuur. Ons motto is ‘leren door te doen’: door middel van onderzoek en het leren beheersen van ontwerpprocessen, leer je denken vanuit de circulaire economie.

Door je bewust te zijn van sociale, economische en technologische veranderingen en je te verbinden met de samenleving, word je een ondernemende interieurarchitect die zich bewust is van de impact van goed ontwerp op de directe omgeving.

Bekijk het programmastructuur van de Master Interior Architecture (INSIDE) aan de KABK.

Specificaties

Taal

Engels

Opleidingsduur

2 jaar voltijd

Afdelingshoofd

Hans Venhuizen

Diploma

Master of Arts

Kosten

CROHO

49238

Meet our alumni

Janneke Derksen, graduated in 2018 from the Master Interior Architecture (INSIDE).
She currently works as a landscape designer at Buro Sant en Co and she is one of the co-founders of No Purpose Collective.

We asked Janneke to share her experiences and thoughts about her art & design studies and her life after graduating from the KABK.
Video made by KABK alumna Jasmijn Schrofer

Professioneel perspectief

Kansen op de arbeidsmarkt zijn afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren en vaardigheden van de student. Je kunt je carrière voortzetten als een onafhankelijke interieurarchitect, bij een architectenbureau gaan werken of een loopbaan beginnen als onderzoeker of auteur op het gebied van ruimtelijke ordening. Tijdens je studie aan INSIDE bouw je een breed netwerk op omdat we werken met docenten uit verschillende disciplines zoals ruimtelijke ordening en in het bijzonder (interieur) architectuur.

INSIDE magazine

Read the 10th edition of INSIDE magazine online or ask for a printed copy!

Master Interior Architecture (INSIDE) op social media