Algemene toelatingseisen

  • Kandidaten moeten in het bezit zijn van een bachelor- of masterdiploma van een kunst- of ontwerp-academie of aantoonbare ervaring hebben in ruimtelijk ontwerp en een ander BA-diploma.
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Engels, zowel gesproken als geschreven.
    Niet-EU/EER-kandidaten worden gevraagd om aanvullend bewijs van hun Engelse taalvaardigheid.
    De taalvaardigheid van EU/EER-kandidaten wordt beoordeeld tijdens de toelatingsgesprekken.

Aanvullende toelatingseisen

Er wordt van je verwacht dat je een interdisciplinaire benadering van interieurarchitectuur hebt ontwikkeld, een fascinatie hebt voor menselijke behoeften en gedrag in een wereld waarvan de sociale en culturele parameters voortdurend veranderen, en dat je goed op de hoogte bent van recente ontwikkelingen in jouw specifieke vakgebied.

Je wordt gevraagd jouw redenen voor je aanmelding voor de opleiding aan de Master Interior Architecture te presenteren op basis van de volgende vereiste documenten:

Je portfolio moet een indruk geven van je motivatie, ideeën en vaardigheden die relevant zijn voor een Master interieurarchitectuur. Je portfolio bevat relevant werk uit je bacheloropleiding en/of werkervaring of andere creatieve activiteiten zoals tekeningen, schilderijen, renderings, afbeeldingen van modellen.

Kijk voor inspiratie bij de afstudeerprojecten van onze alumni en online INSIDE-tijdschrift voordat je je portfolio samenstelt en vergeet niet relevante initiatieven en projecten die je buiten je computer hebt gebouwd te vermelden.

Bestandsspecificaties digitale portfolio: PDF in 10-20 pagina's, max. 5 MB (grotere bestanden worden niet geaccepteerd).

In de motivatiebrief willen we dat je je huidige ontwerpactiviteiten en je visie op de toekomst beschrijft. We willen ook graag weten waarom je hebt gekozen voor de Master Interior Architecture INSIDE.

Graag nodigen we je uit om ons nieuwste INSIDE-magazine goed door te nemen en een alinea te schrijven waarin je de match tussen jouw praktijk en ons programma motiveert.

Een uitgebreid overzicht van je gevolgde opleidingen, relevante ervaring, vaardigheden en prestaties.

Aanmeldingsdeadlines

De Master Interior Architecture (INSIDE) verwerkt aanmeldingen van maart tot mei, totdat alle plekken in de opleiding zijn vervuld. Wij hanteren de volgende twee deadlines:

Prioriteit deadline: 1 maart

Uiterste deadline: 1 mei

We raden je aan je aanvraag zo snel mogelijk in te dienen. Bij de uiterste deadline van 1 mei bestaat de mogelijkheid dat er een wachtlijst is gevormd.

Opmerking: om je aan te melden moet je je registreren via Studielink en verschillende documenten, incl. een portfolio, indienen.

Bekijk de stappen van de aanmeldprocedure