Last call for applications: deeltijd bacheloropleiding Fotografie

Nog slechts een paar plaatsen beschikbaar voor de deeltijd bacheloropleiding Fotografie die in september 2021 van start gaat. Op dit moment kunnen we alleen aanmeldingen van EU/EER-kandidaten in behandeling nemen.*

Over de deeltijd bacheloropleiding Fotografie

De onderwijsstructuur van de Bachelor Fotografie stelt ons in staat om de deeltijdvariant ook in vier jaar aan te bieden. De inhoud van de deeltijdopleiding is vergelijkbaar met die van de voltijdopleiding maar met een andere organisatiestructuur. Studielast en -intensiteit zijn vergelijkbaar, evenals het niveau van afstuderen.

Deeltijdlessen vinden plaats op twee dagen in de week. Aan het begin van elk jaar ontvang je een jaaroverzicht waarin extra data voor workshops en dergelijke die je moet vrijhouden. Sommige lessen worden gecombineerd met die van de voltijdopleiding. Er zijn één of twee project- of workshopweken per jaar. De deeltijdopleiding heeft minder lessen en vereist meer zelfstudie dan de voltijd variant.

Bekijk de toelatingseisen voor de BA Fotografie

*Vanwege de langdurige procedure voor een verblijfsvergunning kunnen we geen aanmeldingen van niet-EU/EER-kandidaten in behandeling nemen.
Niet-EU/EER-kandidaten kunnen vanaf 1 oktober zich aanmelden voor het academisch jaar 2022/2023.

Gerelateerde links: