School voor Jong Talent trimesterexpo (online) - 8 juli 2020

Leerlingen van de richting beeldende kunst en vormgeving van de School voor Jong Talent (SvJT) presenteren de eindresultaten van hun projecten tijdens een online tentoonstelling op woensdag 8 juli van 17:00 tot 19:00. Meestal vindt deze presentatie in de galerie op de KABK plaats, maar vanwege de huidige situatie is het een digitale versie geworden. Wees welkom om te kijken en chatten!

Afgelopen trimester heeft onze onderbouw (klas 1, 2 en 3) gewerkt binnen het thema “vormgeving: ambachtelijk, industrieel en grafisch”. Hun visie en werken ziet u in deze digitale expositie tussen de werken van onze bovenbouw (klas 4, 5 en 6). Zij hebben ieder één werk gekozen waar ze de afgelopen maand aan hebben gewerkt.

Alle bezoekers van deze digitale expositie kunnen op 8 juli live chatten met alle leerlingen tussen 17:00 en 19:00 uur! Stel uw vraag, geef een compliment. Precies zoals u tijdens een fysieke tentoonstelling gewend bent te doen.

Alleen de lekkere hapjes, drankjes en het geroezemoes moet u er deze keer zelf bij fantaseren…

Veel plezier bij deze Trimesterexpo en hopelijk tot de volgende keer live weer in ons gebouw!

Over de School voor Jong talent

De School voor Jong Talent (SvJT) is een school voor voortgezet onderwijs van de Hogeschool der Kunsten Den Haag. De SvJT is een kleinschalige opleiding waarbij individuele aandacht voor de leerlingen voorop staat. De school biedt opleidingen op has, havo– en vwo–niveau (atheneum en gymnasium) en is toegankelijk voor leerlingen die willen doorstromen naar de Academie, het Conservatorium en de Dansvakopleiding van het Conservatorium. In schooljaar 2016-2017 heeft de School voor Jong Talent het predicaat “Excellente School” ontvangen.

Leerlingen die zijn toegelaten voor de richting beeldende kunst en vormgeving krijgen les aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag, die zich op slechts tien minuten lopen van het Conservatorium bevindt. De leerlingen krijgen in de onderbouw verschillende vakken aangeboden waarin zij onder meer kennismaken met verschillende materialen en technieken en leren hun idee vorm te geven en uit te werken.

Zie www.svjt.nl voor alles over de school en de disciplines Beeldende Kunst, Muziek en Dans.

Details

Datum

8 juli 2020 17.00 - 19:00

Locatie

online