School voor Jong Talent Trimesterexpo #3

Studenten van de richting beeldende kunst en vormgeving van de School voor Jong Talent (SvJT) presenteren de eindresultaten van hun projecten tijdens een tentoonstelling op dinsdag 5 juli van 17:00 tot 19:00 in het SvJT Atelier van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

Over de School voor Jong Talent (SvJT)

De School voor Jong Talent (SvJT) is een school voor voortgezet onderwijs van de Hogeschool der Kunsten Den Haag. De SvJT is een kleinschalige opleiding waarbij individuele aandacht voor de leerlingen voorop staat. De school biedt opleidingen op has, havo– en vwo–niveau (atheneum en gymnasium) en is toegankelijk voor leerlingen die willen doorstromen naar de Academie, het Conservatorium en de Dansvakopleiding van het Conservatorium. In schooljaar 2016-2017 heeft de School voor Jong Talent het predicaat “Excellente School” ontvangen.

Leerlingen die zijn toegelaten voor de richting beeldende kunst en vormgeving krijgen les aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag, die zich op slechts tien minuten lopen van het Conservatorium bevindt. De leerlingen krijgen in de onderbouw verschillende vakken aangeboden waarin zij onder meer kennismaken met verschillende materialen en technieken en leren hun idee vorm te geven en uit te werken.

Details

Datum

5 juli 2022 17.00 - 19:00

Locatie

SvJT, Het Atelier Prinsessegracht 4, 2514 AN Den Haag

Meer info

Meer informatie over de richting beeldende kunst en vormgeving binnen de SvJT

Entree

Gratis