Preview expo Beeldende Kunst: N0kia's Tag Line

56 zowel vol- als deeltijd studenten Beeldende Kunst, (bestaande uit de richting Autonoom, Schilderen en Grafiek en Sculptuur) hebben de handen in een geslagen en organiseren samen de pre-eindexamen tentoonstelling Nokia's Tag Line. 

Curator: Samiha Awad 
Godmother: Heske ten Cate

N0kia's Tag Line

Studenten over hun tentoonstelling: 'De expositie staat voor connecties, tussen ons als studenten en tussen de bezoeker en het werk. We willen groter netwerk maken voor uitwisseling. Wij hebben gemerkt hoe makkelijk het is om langs elkaar heen te leven. In onze ogen gaat hier belangrijke interactie verloren. Wij geloven dat contact in een samenleving belangrijk is, maakt niet uit hoe groot (een land, een stad, of een academie). In deze expo zijn de kunstliefhebber, de bakker, de criticus, de oer-Hollander allemaal welkom. Op deze manier proberen wij de verschillen te bespreken. Kunst en cultuur kunnen verbindingen maken met verschillende groepen. Een groot deel van de kunstenaarspraktijk bestaat uit het maken van connecties, tussen concept en materiaal, een individu en een groep en tussen mens en mens.'

Nokia's Tag Line from Royal Academy of Art, The Hague on Vimeo.

Side Programma

Het side programma is een live show. In iedere show zullen verschillende studenten te gast zijn. Zij zullen, op een zelfgekozen manier, inzicht geven in bijvoorbeeld hun werk, artistieke praktijk en toekomst als kunstenaar. Met een van de meest succesvolle en herkenbare televisie formats, de talkshow hopen wij met een knipoog, op een toegankelijke en speelse manier contact te kunnen leggen met de bezoeker.

Publicatie

De uitgebreide publicatie met beelden en tekst geselecteerd en geschreven door alle deelnemende kunstenaars, zal worden verkocht op het evenement - over wie wij zijn en inzicht in onze praktijk.
Daarnaast een bijdrage van de curators, Samiha Awad, Heske ten Cate en onze geliefde coördinator Martijn Verhoeven. De publicatie zal worden verkocht tijdens de expositie. Het geld dat wij bijeen brengen met de verkoop zal worden gebruikt voor een catalogus van de tentoonstelling. Uw steun is nodig! Deze twee publicaties zullen samenkomen als een paar en elkaar aanvullen, visueel en inhoudelijk!

Openingstijden

8.12 vrijdag: Opening Event 18.00 – 23.00
9.12 zaterdag: Side programma TBA / Open: 12.00 – 20.00 
10.12 zondag: Finissage – details TBA / Open: 12.00 – 20.00

Participerende Beeldende Kunst studenten

Sam Andrea, Jihyun Baek, Cedric ter Bals, Quentley Barbara, Siem Beets, Laila van Berge, MarieJosé Blacquière, Heleen Boeken, Elza de Bruin, Sara Ceruti, Ioana Ciora, Melissa Couzijn, Jette Dalsgaard, Chloë van Diepen, Leo Dillerop, Berk Duygun, Lucas van Eeden, Janne Secher Frausing, Gabriela Galeano Batres, Grazia Gallo, Mieke Gorgels, Renée van Hagen, Marina Heuvelman, Hanna Ijäs, Tina Jeranko, Emma Johansson, Natalia Jordanova, Oscar Juul-Sørensen, Lynn Kalkdijk, Naeun Kang, Angie Korst, Heleen Kruijt, Luuk Kuipers, Shani Leseman, Brigitte Louter, Foteini Makri, Florence Marceau – Lafleur, Yukari Nakamichi, Trijntje Noske, Julia Olaussen, Gideon Oosten, Valters Palaps, Janne Schipper, Leonie Schneider, Constantijn Scholten, Sophie Schulte, Nikki Selser, Huilin Shi, Daphne Standaar, Jan Steenman, Dafni Trikatsoula, Saulė Vaivilavičiūtė, Cyrill Rafael Vasilyev, Rory van Wingerden, Levina de Wolf and Alexandra Zalivako.

Details

Datum

8 december 2017 19.00 - 10 december 2017 21.00

Locatie

MOOOF Den Haag, Binckhorstlaan 135-D1, 2516BA Den Haag

Meer info

Blijf op de hoogte via het Facebook event