1-op-1 portfolio advies: Bachelor Graphic Design

De afspraken voor BA Graphic Design zijn volgeboekt. In geval van annulering komt het tijdslot voor een afspraak in de kalender van de boekingsapplicatie weer vrij.

Overweeg je je aan te melden voor de bacheloropleiding Graphic Design en wil je graag je portfolio bespreken voordat je het aanmeldproces aangaat? Dat kan!
In 15 minuten kun je je portfolio toelichten, vragen stellen over de toelating en advies inwinnen over het samenstellen van je portfolio.

De sessies zijn bedoeld voor geïnteresseerde kandidaten, die werken aan hun toelating bij BA Graphic Design en graag nog advies willen over hun portfolio.

Wat

 1-op-1 sessie van 15 minuten met een van onze Graphic Design docenten

WaarWanneer

Waar: online via MS-Teams
Wanneer: maandag 3 april 2023
(tijdsloten vanaf 10am tot 4pm) CET timezone

Praktische informatie over een afspraak boeken
De online tool voor het boeken van een tijdslot opent in een nieuwe tabblad. Kies datum (3 april) en tijdslot. Nadat je een tijdslot hebt geboekt, ontvang je per mail een bevestiging van je afspraak met verdere instructies wat betreft de portfolio sessie. Check hiervoor ook je spam inbox!

Maak een afspraak

Portfolio-tips
Om je goed voor te bereiden en het maximum te halen uit je gesprek, raden we je aan dit boekje met portfolio-tips eens te bekijken. Dat geeft alvast wat inzicht.

Portfolioadvies
Deze sessies zijn uitsluitend bedoeld om geïnteresseerde kandidaten advies en feedback te geven om hun portfolio te verbeteren voordat ze het indienen. Een afzonderlijke portfoliobeoordeling maakt nog steeds deel uit van de selectie- en toelatingsprocedure.

Details

Datum

3 april 2023 10.00 - 16:00

Locatie

online via Teams

Entree

op afspraak