De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten valt, samen met het Koninklijk Conservatorium onder de Hogeschool der Kunsten Den Haag (HdK). Op deze pagina's lees je alles over de manier waarop we omgaan met informatiebeveiliging en privacybeleid op de HdK.

Voor bezoekers van deze website en de social media-kanalen van de KABK

Lees over ons privacybeleid en cookiepolicy.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, (vermoedelijke) datalekken en/of andere (mogelijke) incidenten met persoonsgegevens willen melden, kunt u contact opnemen met de Functionaris voor de Gegevensbescherming van de Hogeschool der Kunsten Den Haag. Mail je bevindingen naar FG@hdkdenhaag.nl.

Alle meldingen worden vertrouwelijk behandeld en u ontvangt altijd een terugkoppeling.

Voor medewerkers en studenten van de KABK

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De AVG gaat ervan uit dat je eigenaar bent van je eigen persoonsgegevens en dat je daarom het recht hebt om te weten en te bepalen wat er met die gegevens gebeurt.

De Hogeschool der Kunsten heeft maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk omgaan met jouw persoonsgegevens en met de beveiliging daarvan. Het bestuur vindt het ook belangrijk dat jij weet hoe je zorgvuldig met andermans persoonsgegevens om moet gaan. Wij vinden dat een taak van ons allemaal.

Op deze privacywebsite lees je hoe je dat doet.