School voor Jong Talent Trimesterexpo (online) - 17 april 2021

Op zaterdag 17 april rond 11 uur lichten studenten van de richting beeldende kunst en vormgeving van de School voor Jong Talent (SvJT) de eindresultaten van hun projecten toe, tijdens een online tentoonstelling via Instagram Live.

Groet en stay tuned!
Dante, Yara, Loes, Jonas en Bregje van de SvJT!

Teaser expo

Over de School voor Jong talent

De School voor Jong Talent (SvJT) is een school voor voortgezet onderwijs van de Hogeschool der Kunsten Den Haag. De SvJT is een kleinschalige opleiding waarbij individuele aandacht voor de leerlingen voorop staat. De school biedt opleidingen op has, havo– en vwo–niveau (atheneum en gymnasium) en is toegankelijk voor leerlingen die willen doorstromen naar de Academie, het Conservatorium en de Dansvakopleiding van het Conservatorium.

Leerlingen die zijn toegelaten voor de richting beeldende kunst en vormgeving krijgen les aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag, die zich op slechts tien minuten lopen van het Conservatorium bevindt. De leerlingen krijgen in de onderbouw verschillende vakken aangeboden waarin zij onder meer kennismaken met verschillende materialen en technieken en leren hun idee vorm te geven en uit te werken.

Zie www.svjt.nl voor alles over de school en de disciplines Beeldende Kunst, Muziek en Dans.

Details

Datum

17 april 2021 11.00 - 12:00

Locatie

Instagram LIVE