Hoe kan ik de KABK bereiken?

Het adres van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten is Prinsessegracht 4. Vanaf Den Haag CS is het 3 minuten lopen naar de academie. De KABK is het beste te bereiken met de fiets of met de trein.

Reis je met het openbaar vervoer?

Plan mijn reis
Houd er rekening mee dat NS werkt aan het spoor tussen Rotterdam-Den Haag en Amsterdam-Den Haag en dat dit gevolgen kan hebben voor je reis. Check de NS app voor de laatste informatie.

Looproute vanaf Den Haag CS

Verlaat het station aan de linkerzijde, loop over de tramrails naar de overkant richting het Malieveld. Ga links bij de SPAR. Loop over de brug. Aan de overzijde aan je rechter hand zie je de academie liggen.

Met de auto

Je kunt alleen betaald parkeren in de buurt van de KABK. De KABK heeft geen eigen parkeerterrein. De dichtstbijzijnde parkeergarage vind je op deze kaart.

Toegankelijkheid

Het academiegebouw is (nog) niet goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers/mindervaliden.
We werken momenteel aan de verbetering hiervan. Tot die tijd kun je voorafgaand aan je bezoek de receptie te mailen: facilities@kabk.nl

Laat alsjeblieft (huis)dieren thuis.
Het meenemen van honden en overige (huis)dieren is niet toegestaan, met uitzondering van een assistentie-hond (SOHO-hond) of blindengeleidehond, mits deze is aangelijnd.

Bij het bezoeken van de Open Dag ga je akkoord met onze huisregels.

Plattegrond

Download hier een PDF-bestand met de plattegrond van het gebouw met daarop de klaslokalen en andere locaties.

Blijf op de hoogte

Voorlichtingsactiviteiten 2024-2025

Schrijf je in voor updates en blijf op de hoogte van de Open Dag, KABK-rondleidingen en online portfolio- en Q&A-sessies in het nieuwe studiejaar. Je ontvangt dan e-mails van ons vanaf september 2024.

Schrijf je in