Textiel & Mode-tentoonstelling EXPOSED 2018

De tentoonstelling 'Exposed' is vier dagen lang te zien van zondag 17 tot en met woensdag 20 juni in de Electriciteitsfabriek, Den Haag.

Exposed toont het afstudeerwerk van Textiel studenten Yani Chuang, Marijn van de Eyden, Grace Jao en Joana Schneider. Hiernaast worden werken van de 2e en 3ejaars textielstudenten en installaties van de mode-afgestudeerden getoond.

Exposed is gemaakt onder toezicht van scenograaf Bob Verhelst.

De afdeling presenteert ook haar jaarlijkse modeshow in de Electriciteitsfabriek op zaterdag 16 juni 2018. De EXPOSED-tentoonstelling is toegankelijk voor bezoekers van het modeshow-evenement en kan voor en na beide shows worden bezocht.

Keep an Eye Foundation

De Modeshow en Exposed worden ook dit jaar ondersteund door de Keep an Eye Foundation. De Keep an Eye Foundation houdt de ogen open voor jonge, veelbelovende talenten. Deze getalenteerde muzikanten, kunstenaars, ontwerpers en filmmakers krijgen dankzij verschillende beurzen, prijzen, shows en festivals de kans om hun talent te ontwikkelen, nieuwe mogelijkheden te creëren en bovenal hun creatieve dromen te verwezenlijken. Bovendien biedt de stichting gedurende het jaar via de Keep an Eye Academy workshops en lezingen aan waarbij belangrijke aspecten van het ondernemerschap aan bod komen.

Textile exhibition EXPOSED
Image credits: Textile design Yani Chuang, Photography Ronald Stoops, Art direction Jurgi Persoons, Creative direction campaign Peter De Potter, Photo assistance Gretar Ingi Gunnlaugsson

Dankzij deze inspirerende samenwerking is de Modeshow van de KABK sinds 2015 verder gegaan onder de naam KABK Fashion Show - powered by Keep an Eye Foundation.

Details

Datum

17 juni 2018 12.00 - 20 juni 2018 18.00

Locatie

​De Electriciteitsfabriek
De Constant Rebecqueplein 20, The Hague​

Entree

Gratis entree