School voor Jong Talent Trimesterexpo #1 - dec 2017

Studenten van de richting beeldende kunst en vormgeving van de School voor Jong Talent (SvJT) presenteren de eindresultaten van hun projecten tijdens een tentoonstelling op woensdag 20 december van 17:00 tot 19:00 in de Galerie van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

De School voor Jong Talent (SvJT) is een school voor voortgezet onderwijs van de Hogeschool der Kunsten Den Haag. De SvJT is een kleinschalige opleiding waarbij individuele aandacht voor de leerlingen voorop staat. De school biedt opleidingen op has, havo– en vwo–niveau (atheneum en gymnasium) en is toegankelijk voor leerlingen die willen doorstromen naar de Academie, het Conservatorium en de Dansvakopleiding van het Conservatorium. In schooljaar 2016-2017 heeft de School voor Jong Talent het predicaat “Excellente School” ontvangen.

Leerlingen die zijn toegelaten voor de richting beeldende kunst en vormgeving krijgen les aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag, die zich op slechts tien minuten lopen van het Conservatorium bevindt. De leerlingen krijgen in de onderbouw verschillende vakken aangeboden waarin zij onder meer kennismaken met verschillende materialen en technieken en leren hun idee vorm te geven en uit te werken.

Details

Datum

20 december 2017 18.00 - 20:00

Locatie

Galerie Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Prinsessegracht 4, 2514 AN The Hague

Entree

Gratis