Another brick in the wall?

Op woensdag 13 september van 11.00 – 13.00 uur vindt het symposium ‘Another brick in the wall?’ plaats. Dit is tevens de start van het research lab dat STT samen met de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie heeft opgezet. In dit research lab worden – in het kader van het STT-project ‘Altijd bij de les’kunstenaars en studenten van verschillende disciplines gevraagd de toekomst van leren te visualiseren.

Over het symposium

Het symposium vindt plaats in het Auditorium van de KABK, Prinsessegracht 4, Den Haag. Gastsprekers zijn Kimberley van Uden, Head Education MU, Karien Vermeulen, Head of the Creative Learning Lab Waag en Selena Savic van het Institute of Architectural Sciences in Wenen. Dhoya Snijders, projectleider STT, vertelt meer over het project ‘Altijd bij de les’ en gaat aan de hand van stellingen, waarop de aanwezigen kunnen stemmen, in discussie met het publiek. Voertaal is Engels. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen vrij toegankelijk, vooraf aanmelden is niet nodig.

Gastcolleges, studietrips en workshops

Het eerste research lab is op woensdag 20 september. STT zal naast gastcolleges een aantal studietrips en workshops organiseren om de kunstenaars te helpen denken over onderwijs, technologie en de toekomst. De uitkomsten worden gepresenteerd tijdens een expositie en opgenomen in het project ‘Altijd bij de les’.

Details

Datum

13 september 2017 11.00 - 13:00

Locatie

Auditorium KABK Prinsessegracht 4 Den Haag

Meer info

Entree

Free