1-op-1 portfolio advies: Bachelor Interactive Media Design

De online portfolio advies sessies voor BA Interactive/Media/Design zijn volgeboekt

Overweeg je je aan te melden voor de bacheloropleiding Interactive/Media/Design en wil je graag je portfolio bespreken voordat je het aanmeldproces aangaat? Dat is mogelijk!

De sessies worden gehouden via MS-Teams. In 15 minuten kun je je portfolio toelichten, advies hierover krijgen, vragen stellen over de toelating en advies inwinnen over het samenstellen van je portfolio.

Wat: 1-op-1 sessie van 15 minuten
 met een van onze I/M/D-docenten
Voor wie: Voor geïnteresseerde kandidaten, die werken aan hun toelating bij I/M/D en graag nog advies willen over hun portfolio
Waar: online via MS-Teams
Wanneer: dinsdag 24 of woensdag 25 januari 2023

Praktische informatie over een afspraak boeken
De afsprakentool voor het boeken van een tijdslot opent in een nieuw tabblad. Nadat je een tijdslot hebt geboekt, ontvang je per mail een bevestiging van je afspraak met verdere instructies voor wat betreft de portfoliosessie. Als je niets ontvangt, check dan ook even je spambox!

Daarnaast ontvang je een aparte uitnodiging om je portfolio te uploaden in MS-Teams. Controleer voor de zekerheid je spambox ook voor deze e-mail.

Portfolio-tips
Om je goed voor te bereiden en het maximum te halen uit je gesprek, raden we je aan dit boekje met portfolio-tips te bekijken. Dat geeft alvast wat inzicht.

Portfolioadvies
Deze sessies zijn uitsluitend bedoeld om geïnteresseerde kandidaten advies en feedback te geven om hun portfolio te verbeteren voordat ze het indienen. Een afzonderlijke portfoliobeoordeling maakt nog steeds deel uit van de selectie- en toelatingsprocedure.

Vind meer gedetailleerde informatie over onze toelatingseisen bij I/M/D en krijg inspiratie via @kabkimd op Instagram

Details

Datum

24 januari 2023 10.00 - 16:00

Locatie

Online via MS-Teams

Datum

25 januari 2023 10.00 - 16:00

Locatie

Online via MS-Teams