Hogeschool der Kunsten Den Haag uitgeroepen tot beste kunstacademie in Elseviers Beste Studies 2022

30 september 2022

De Hogeschool der Kunsten Den Haag (Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten en Koninklijk Conservatorium) is in EW Beste Studies 2022 van Elseviers Weekblad als beste kunstacademie uit de bus gekomen.

Over EW Beste Studies 2022

Elsevier publiceert jaarlijks een ranglijst van de beste studies in het hbo en aan universiteiten. De EW Beste Studies 2022 ranglijst is gebaseerd op de resultaten van de Nationale Studenten Enquête 2022, waaraan dit jaar 286 duizend studenten hebben deelgenomen. In de NSE geven studenten hun mening over verschillende aspecten van hun studie, zoals docenten, faciliteiten, carrièreperspectief en sfeer in de opleiding.

Elseviers Weekblad helpt examenkandidaten en studenten bij hun studiekeuze met feitelijke informatie over voltijdopleidingen, studentenbeoordelingen, kansen op de arbeidsmarkt en nuttige achtergrondartikelen over studiekeuze, ontwikkelingen in het hoger onderwijs en het studentenleven. Voor EW Beste studies 2022 werkt de onderzoeksredactie van EW samen met het onafhankelijke onderzoeksinstituut ResearchNed uit Nijmegen.