Kom langs

Overweeg je een studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK)? We organiseren het hele jaar door activiteiten op de academie en op locatie. De open dag, de modeshow en de eindexamententoonstelling zijn de beste momenten om kennis te maken met de academie. Maar we trekken ook de buitenwereld in en zijn aanwezig op scholen, festivals en beurzen.

Kijk in onze agenda

Informatiebijeenkomsten op de KABK 2017/18

WanneerWaarWat
9 juli 2018 KABK, Den HaagOpen Studio's IAFD

Tijdens de Open Dag kun je alles te weten komen over de KABK, is het gehele gebouw toegankelijk en ontmoet je studenten en docenten. Er zijn rondleidingen, masterclasses, presentaties en workshops.

De eerstvolgende Open Dag is op 26 januari 2019.

Academisch jaar 2018/19

Op 23 oktober, 20 november, 19 februari, 19 maart, 9 april, 23 april, 7 mei, 21 mei worden algemene bijeenkomsten (incl. rondleidingen) georganiseerd op de KABK.

Je kan je aanmelden vanaf september 2018.

Sommige opleidingen organiseren ontvangsten op de afdeling, waar geïnteresseerden hun portfolio kunnen laten zien en al hun vragen kunnen stellen. Ook krijgen zij een rondleiding langs de werkplaatsen en door het gebouw.

De afdeling Interieurarchitectuur en Meubelontwerpen organiseert open studio’s op de volgende dagen:

Maandag 9 juli 2018

Geef je op door een e-mail te sturen aan de coördinatoren van de afdeling iamo.coordinator@kabk.nl.

Informatiebijeenkomsten buiten de KABK

In de maanden november t/m februari bezoeken we enkele middelbare scholen in Nederland. Vind je ons niet op de voorlichtingsavond of -middag op jouw school en denk je dat er behoefte is aan een KABK-voorlichting? Neem contact op met s.vanhelden@kabk.nl