Kom langs

Overweeg je een studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK)? We organiseren het hele jaar door activiteiten op de academie en op locatie. De open dag, de modeshow en de eindexamententoonstelling zijn de beste momenten om kennis te maken met de academie. Maar we trekken ook de buitenwereld in en zijn aanwezig op scholen, festivals en beurzen.  

WanneerWaarWat
19 dec 2017  KABK, Den HaagOpen Studio's IAFD
27 jan 2018KABK, Den HaagOPEN DAG
20 feb 2018KABK, Den HaagKABK tour
5 maart 2018KABK, Den HaagOpen Studio's IAFD
27 maart 2018KABK, Den HaagKABK tour
14 mei 2018 KABK, Den HaagOpen Studio's IAFD
9 juli 2018 KABK, Den HaagOpen Studio's IAFD

Informatiebijeenkomsten op de KABK

Tijdens de Open Dag kun je alles te weten komen over de KABK, is het gehele gebouw toegankelijk en ontmoet je studenten en docenten. Er zijn rondleidingen, masterclasses, presentaties en workshops. 

De eerstvolgende open dag is op zaterdag 27 januari 2018

Op 21 november 2017, op 20 februari en op 27 maart 2018 worden algemene bijeenkomsten (incl. rondleidingen) georganiseerd op de KABK. 

Ben je hierin geïnteresseerd, dan kun je dat alvast doorgeven. Neem contact met ons op per e-mail. Vermeld in je e-mail ook de afdeling van je keuze en eventuele vragen, dan houden we daar rekening mee.  

Sommige opleidingen organiseren ontvangsten op de afdeling, waar geïnteresseerden hun portfolio kunnen laten zien en al hun vragen kunnen stellen. Ook krijgen zij een rondleiding langs de werkplaatsen en door het gebouw.

De afdeling Interieurarchitectuur en Meubelontwerpen organiseert open studio’s op de volgende dagen:

Maandag 19 december 2017  
Maandag 5 maart 2018 
Maandag 14 mei 2018 
Maandag 9 juli 2018 

Geef je op door een e-mail te sturen aan de coördinatoren van de afdeling iamo.coordinator@kabk.nl

Informatiebijeenkomsten buiten de KABK

In de maanden november t/m februari bezoeken we enkele middelbare scholen in Nederland. Vind je ons niet op de voorlichtingsavond of -middag op jouw school en denk je dat er behoefte is aan een KABK-voorlichting? Neem contact op met s.vanhelden@kabk.nl