5 redenen om de Open Dag van de KABK te bezoeken

Er zijn genoeg redenen om onze Open Dag te bezoeken. Hier lees je onze top-5!

Visitor at the KBAK Open Day 2019
foto Sofia de Benedictes

1. Krijg een eerste indruk van je toekomstige school - Bezoek onze studio's en technische werkplaatsen

Kom langs en proef op een ongedwongen manier de sfeer van de KABK. Het is altijd goed om je toekomstige omgeving te leren kennen. Als je je aanmeldt en wordt toegelaten, zul je hier een tijd doorbrengen! Ontdek wat we zoal in huis hebben en misschien kun je zelf ook al wat uitproberen en maken.

3D lab
foto: Peter Pflügler

2. Portfolio-advies krijgen

Een van de belangrijkste onderdelen van de aanmeldingsprocedure is het samenstellen van je portfolio. Op de Open Dag kun je je werk laten zien en studieadvies krijgen of gericht advies om jouw portfolio te verbeteren.

Ben jij nog niet begonnen met het samenstellen van je portfolio? In dit boekje lees je handige tips voor het samenstellen van je portfolio en algemene informatie voor je toelating tot de voortrajecten en/of bacheloropleidingen.

Photography portfolio reviews during Open Day 2019
Portfolio-adviessessies - foto: Vanessa Kapler

3. Ontmoet de KABK community

Ontmoet je toekomstige docenten, medestudenten en vrienden!

Onze docenten zijn hoogopgeleide professionals met internationale werkpraktijken. De meeste docenten zijn aanwezig tijdens de Open Dag, je kunt ook alvast meer informatie over ze lezen.

Veel van onze studenten en prijswinnende alumni zijn ook aanwezig tijdens de Open Dag en zullen je vragen graag beantwoorden en je "insider tips en tricks" over de KABK geven.

students at the KABK courtyard
foto: Frederik Klanberg

4. Stel vragen - Stel vragen - Stel vragen

De Open Dag is een unieke gelegenheid om al je vragen over de onze opleidingen en de toelatingsprocedure te laten beantwoorden! Lees meer over onze onderzoeksmogelijkheden, professionele vaardigheden en projecten die we met externe partners doen en hoe jij jouw studie kunt samenstellen!

visitor Open Day
photo: Peter Pflügler

5. Ervaar het zelf!

Last but not least, neem deel aan het Open Dag programma met tentoonstellingen, presentaties, rondleidingen, workshops, portfolio-beoordelingen en nog veel meer en krijg een indruk van de academie!

Wil je je oriënteren op een studie aan de KABK? Kom eens langs op de Open Dag!

Save the date: KABK Open Dag op zaterdag 22 januari 2022

See also!