Vacature: Allround Facilitair medewerker

13 februari 2024

Ben jij enthousiast om te werken in een creatieve omgeving met heel veel jonge mensen, en waar geen dag hetzelfde is?! Wij zoeken voor de KABK zo spoedig mogelijk een Allround Facilitair medewerker (36-40 uur per week)

Vacaturenummer: 24-004

Wat ga je doen?

 • Je verricht facilitaire taken zoals controle rondes in het gebouw, klein gebouwonderhoud, opruimen van gebouw en terrein, interne verhuizingen en klaarzetten van meubilair/catering;
 • Je ziet toe op de naleving van de (huis)regels;
 • Je draagt bij aan de beveiliging en veiligheid;
 • Je ondersteunt de receptie met name in de avonden en op zaterdagen.

De facilitaire organisatie zit in een verandertraject en wij zoeken een collega die daar zin in heeft.

Wie zoeken wij?

Een kandidaat met een opleiding op MBO-niveau en werkervaring in een soortgelijke functie. Je communiceert helder in het Nederlands en Engels en bent in het bezit van een BHV-diploma of wil deze zo snel mogelijk gaan behalen. Je kunt makkelijk je weg vinden binnen de creatieve en soms hectische wereld van het KABK.

Je bent gericht op samenwerking en handelt volgens afspraken en procedures. Je kunt goed overweg met studenten en docenten en je houdt het hoofd koel in lastige situaties. De werkzaamheden zijn in overleg volgens rooster tussen 7.45 en 22.30 uur en op zaterdagen tussen 9.30 en 17.30 uur.

Over ons

De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) vormt samen met het Koninklijk Conservatorium de Hogeschool der Kunsten Den Haag. De KABK biedt intensief en kleinschalig onderwijs waarbij studenten beschikken over een aanzienlijke vrijheid om hun persoonlijke interesses en ambities vorm te geven. Het onderwijs richt zich op een bij uitstek internationaal werkveld en is geheel Engelstalig. De KABK biedt 7 bachelor- en 7 masteropleidingen, er is een School voor Jong Talent (primair en voortgezet onderwijs gecombineerd met kunstonderwijs) en er zijn diverse andere voortrajecten. Ook zijn er promotietrajecten in samenwerking met de Universiteit Leiden.

De afdeling

De Facilitaire dienst speelt een belangrijke rol in het zorgen voor een prettige en veilige werkomgeving voor alle gebruikers van het gebouw. Een greep uit de dagelijkse werkzaamheden: telefoon- en receptiediensten, beheer en onderhoud van gebouw, terrein en inventaris, beveiliging en veiligheid, portiers- en bodediensten, verzorgen van ondersteuning bij lezingen en evenementen, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, logistiek en bevoorrading.

Wat bieden wij jou?

We werken in een klein team binnen een inspirerende omgeving.

 • Het betreft een structurele functie, waarbij gestart wordt met een jaarcontract;
 • Salaris gebaseerd op opleiding en relevante werkervaring (schaal 5 cao-hbo), maximaal € 3.185,00 bruto per maand op fulltime basis;
 • Aanstellingsomvang van 1 fte, met een keuze uit een werkweek van 36, 38 of 40 uur;
 • Vakantietoeslag van 8%, vaste eindejaarsuitkering van 8,3% en onregelmatigheidstoeslag bij werken na 18.00 en in het weekend;
 • Ruime verlofregeling, waarvan een deel tijdens de schoolvakanties wordt opgenomen;
 • Goede pensioensregeling en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Omdat kunst in het DNA van onze school zit, krijg je van ons een museumjaarkaart;
 • Het verkrijgen van een VOG-onderwijs is een voorwaarde voor de aanname.

Informatie en sollicitatie

Vragen?

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Erik Mans, Hoofd Huisvesting en Facilitaire dienst, tel. 06-53857773, e-mail: e.mans@kabk.nl.

Solliciteren

Sollicitaties, vergezeld van een motivatiebrief en curriculum vitae, kunnen tot en met zondag 3 maart 2024 worden gericht aan werving@hdkdenhaag.nl onder vermelding van vacaturenummer 24-004.

Binnen de Hogeschool der Kunsten werken we aan een gemeenschap waarbij diversiteit en inclusie als uitgangspunt gelden. We willen dat binnen onze hogeschool het unieke van elk individu wordt (h)erkend en verwelkomd. We nodigen je daarom van harte uit om te solliciteren en zijn benieuwd naar wie jij bent!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.