Allround Medewerker P&O (0,6 - 0,8 fte)

Overzicht

21 december 2018

Het Koninklijk Conservatorium en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten vormen samen de Hogeschool der Kunsten Den Haag. De Hogeschool biedt een breed scala aan kunstopleidingen aan circa 1800 studenten. Daarnaast verzorgt de school vooropleidingen aan jonge leerlingen in combinatie met primair en voortgezet onderwijs. In samenwerking met de Universiteit Leiden is de Academie der Kunsten opgericht, waar minorprogramma’s, masteropleidingen en doctoraatstrajecten worden verzorgd. De Hogeschool is gevestigd op twee locaties in het centrum van Den Haag.

Voor de versterking van onze afdeling Personeel & Organisatie zijn wij op zoek naar een

Allround Medewerker P&O

De afdeling

Als P&O-afdeling zijn we met een klein team verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren van onze collega’s bij personele vraagstukken. We beantwoorden vragen over cao, wetgeving en hogeschoolbeleid, zorgen dat iedereen op tijd zijn salaris krijgt, beheren de personeelsdossiers en de contracten, verzorgen managementinformatie, zoeken naar nieuwe medewerkers in de krappe arbeidsmarkt, informeren over pensioen en sociale wetgeving, denken mee over ontwikkeling en opleiding van onze medewerkers en adviseren bij re-integratie en mobiliteit. Een verantwoordelijk takenpakket, waarbij we ons bewust zijn van onze spilfunctie tussen College van Bestuur, leidinggevenden en medewerkers. Integriteit, vertrouwelijkheid en samenwerking zijn onze kernwaarden.

De functie

Informeren, administreren, signaleren en controleren vormen de kern van deze functie. Samen met je collega’s regel je alle zaken rondom de in- en uitdiensttreding, de inzetbaarheid en de ontwikkeling van medewerkers. Je zorgt voor een up-to-date personeelsadministratie en bent een vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden op het gebied van cao en regelingen. Je begeleidt de toepassing van wet- en regelgeving en besluiten en speelt in op ontwikkelingen in het vakgebied. Je doet verbetervoorstellen met betrekking tot de inrichting en uitvoering van werkzaamheden.

Jouw profiel

Wij zoeken een actieve en enthousiaste collega. Naast relevante werkervaring en een opleiding op hbo-niveau vinden we het minstens zo belangrijk dat je klantgericht, proactief en kritisch bent. Deze ondernemende vaardigheden weet je goed te combineren met gevoel voor verhoudingen en verschillende belangen. Je houdt hiermee rekening in je handelen. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen onderwerpen en kunt goed met mensen omgaan. Verder ben je digitaal vaardig en gezien het internationale karakter van onze organisatie is het van belang dat je helder communiceert in het Nederlands en Engels. Als je bovenop dit alles ook kunt blijven presteren tijdens piekmomenten, samenwerking zoekt en waar nodig collega’s ondersteunt, dan ben jij wellicht de collega die we zoeken.

Ons aanbod

Een veelzijdige functie in een klein team met veel ruimte voor eigen inbreng en goede ontwikkelingsmogelijkheden. De functie wordt gewaardeerd in schaal 8 van de cao-hbo. Het betreft een structurele functie, waarbij gestart wordt met een jaarcontract. De cao-hbo kent een ruime verlofregeling, 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Ook kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Informatie en sollicitatie

Vragen?

Informatie over de Hogeschool te vinden op onze website: www.hogeschoolderkunsten.nl.
Nadere inlichtingen over de functie zijn in te winnen bij Natalie Verschoor tel. 070 3154 765.

​Solliciteren

Sollicitaties ontvangen we graag uiterlijk 13 januari 2019 via werving@hdkdenhaag.nl.
De sollicitatiegesprekken zullen worden gehouden op maandag 21 januari 2019.