Ben jij een tweede, derde of vierdejaars Bachelor student? Dan zul je credits moeten verzamelen binnen de context van je Individueel Studie Traject (IST). In het tweede semester van 2017/2018 organiseert het Lectoraat Kunst Theorie & Praktijk twee IST cursussen als onderdeel van het Art Research Programme.

Het Exhibition Research Lab wordt gegeven door Tatjana Macic en biedt studenten praktische en theoretische kennis en begrip van de praktijk van het tentoonstellen in het algemeen, en van de mogelijkheden van het maken van een tentoonstelling van eigen werk in het bijzonder. De ACPA cursus Listening and Looking gaat over verschillende manieren om naar kunst en muziek te kijken en te luisteren.

De IST markt voor het tweede semester zal plaats vinden op woensdag 20 december 2017 van 10:00-12:00 in de galerieruimtes van de KABK. Kom je ons daar bezoeken? Wij beantwoorden graag al je vragen. De aanmeldingsdeadline voor onze cursussen is 10 januari 2018 23:59h (CET). Deelnemers worden geselecteerd op basis van hun gemotiveerde aanmelding. Meld je aan door je te registeren en een korte motivatie (max. 400 woorden) te uploaden in Osiris.