Vacancy: programme coordinator Master Photography & Society

All news

February 12th 2018

We are looking for a programme coordinator for the new Master Photography & Society, a 2-year, English taught, full-time master programme, starting in September 2018 at the Royal Academy of Art, The Hague (KABK). 

The vacancy text is available in Dutch only.

Photography & Society leidt fotografen op die vanuit een sterk sociaal engagement bijdragen aan de beeldcultuur van de 21ste eeuw, met al haar technologische, politieke en maatschappelijke uitdagingen.

Wij zoeken op korte termijn een

Coordinator Master Photography & Society (0,4 fte)

De functie 

Je bouwt mee aan de organisatiestructuur van deze nieuwe opleiding. Je coördineert in overleg met de co-hoofden de dagelijkse uitvoering van het onderwijs en bent het eerste aanspreekpunt voor studenten, docenten, gastdocenten en andere afdelingen. Je zorgt voor de communicatie en informatievoorziening naar alle betrokkenen, intern en extern. Je organiseert presentaties, open dagen, studiereizen, inschrijvingen en toelatingen. Ook ben je betrokken bij het geven van voorlichting aan (potentiele) studenten, interactie met alumni en met het werkveld. 

Je participeert in academie brede overleggen en werkgroepen. Je draagt zorg voor de administratieve afwikkeling van het onderwijs, maakt gebruik van de daarvoor beschikbare systemen, houdt overzicht en bewaakt de studievoortgang van studenten. Je bent alert op knelpunten in de opzet en uitvoering van het onderwijs en denkt actief mee over mogelijkheden tot verbetering.

De functie wordt gewaardeerd in schaal 9 van de cao-hbo. 

Gevraagd

Je beschikt over organisatorisch talent, hebt administratieve vaardigheden en ervaring in een soortgelijke functie. Je neemt initiatief, bent vindingrijk, werkt zelfstandig en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je hebt aantoonbare affiniteit met kunst en vormgeving.

Informatie en sollicitatie

Contact

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Lotte Sprengers of Rob Hornstra, co-hoofden van de afdeling Fotografie. 

De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 12 maart, het tweede gesprek op maandag 26 maart. 
Inwerken start in april 2018.

Solliciteer

Heb je belangstelling voor de functie, stuur dan uiterlijk vrijdag 2 maart 2018 een motivatiebrief met CV aan: werving@kabk.nl.

Download vacature