Vacancy: interim coordinator Photography

All news

February 12th 2018

We are currently looking for a coordinator Photography (interim during maternity leave) for the period from May until December 2018 (0,8 fte).

The vacancy text is available in Dutch only.

Uniek aan de afdeling Fotografie van de KABK is dat zij zich richt op twee grote gebieden in de professionele fotografie: Documentary en Fiction. Het onderwijs van de afdeling is erop gericht studenten te ontwikkelen tot onafhankelijke fotografen met een herkenbare beeldtaal en een persoonlijke visie, in staat om in opdracht maar ook onafhankelijk ideeën te ontwikkelen en projecten te initiëren. Hun motivatie, thema’s en ethische standaards zijn daarbij leidraad. 

De functie 

Je coördineert in overleg met de co-hoofden de dagelijkse uitvoering van het onderwijs en bent het eerste aanspreekpunt voor studenten, docenten, gastdocenten en andere afdelingen. Je zorgt voor de communicatie en informatievoorziening naar alle betrokkenen, intern en extern. Je organiseert presentaties, open dagen, studiereizen, inschrijvingen en toelatingen. Ook ben je betrokken bij het geven van voorlichting aan (potentiele) studenten, interactie met alumni en met het werkveld. 

Je participeert in academie brede overleggen en werkgroepen. Je draagt zorg voor de administratieve afwikkeling van het onderwijs, maakt gebruik van de daarvoor beschikbare systemen, houdt overzicht en bewaakt de studievoortgang van studenten. Je bent alert op knelpunten in de opzet en uitvoering van het onderwijs en denkt actief mee over mogelijkheden tot verbetering. 

De functie wordt gewaardeerd in schaal 10 van de cao-hbo. 

Gevraagd 

Je beschikt over excellent organisatorisch talent, hebt administratieve vaardigheden en ervaring in een soortgelijke functie. Je neemt initiatief, bent vindingrijk, werkt zelfstandig en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je hebt aantoonbare affiniteit met kunst en vormgeving. 

Informatie en sollicitatie

Contact

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Lotte Sprengers of Rob Hornstra, co-hoofden van de afdeling Fotografie. 

De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 12 maart, het tweede gesprek op maandag 26 maart. 
Inwerken start in april 2018. 

Solliciteer

Heb je belangstelling voor de functie, stuur dan uiterlijk vrijdag 2 maart 2018 een motivatiebrief met CV aan: werving@kabk.nl

Vacature in pdf