FAQ's over toelating en aanmelding voor het academisch jaar 2021-2022

Aanmeldingen voor onze bachelor- en masteropleidingen openen op 1 oktober 2020.

We willen onze toelatingsprocedure voortzetten zoveel mogelijk zoals oorspronkelijk gepland. Tegelijkertijd onderzoeken we alternatieve vormen om uw toelatingsgesprek in te plannen. Het is dus mogelijk dat uw toelatingsgesprek online via Skype of Microsoft Teams verloopt. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht door de studentenadministratie of de afdeling.

Het academiegebouw is alleen toegankelijk voor huidige studenten en medewerkers.
Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, biedt de KABK voorlopig geen fysieke voorlichtingsactiviteiten aan in ons gebouw. Alle activiteiten worden online aangeboden en gecommuniceerd via onze officiële social media kanalen en via onze evenementenagenda.

Wil je goed geïnformeerd blijven?
Meld je hier aan zodat wij jou op de hoogte kunnen houden over onze online voorlichtingsactiviteiten.

De uiterste datum voor het indienen van een bewijs van Engelse taalvaardigheid voor het academisch jaar 2021-2022 is 13 juni 2021.

Meer informatie over de taaleisen van onze engelstalige opleidingen.

Wij volgen het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Nederlandse overheid. De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) volgt het advies van het

Voor vragen over de praktische en administratieve aspecten van je sollicitatieprocedure kun je het beste contact opnemen met de studentenadministratie via studentenadministratie@kabk.nl.

Voor vragen over de inhoud en de vorm van het onderwijs kunt u het beste contact opnemen met de coördinator van de afdeling van uw interesse.

Aanmelden

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?

Stuur een bericht naar questions@kabk.nl