FAQ's over toelating en aanmelding voor het academisch jaar 2022-2023

Aanmeldingen voor onze bachelor- en masteropleidingen openen op 1 oktober 2021.

Meer informatie over toelatingseisen en aanmeld-deadlines van alle voor-, bachelor-, en masteropleidingen vind je onder de pagina's van elke opleiding.

Kies een opleiding

We willen onze toelatingsprocedure voortzetten zoveel mogelijk zoals oorspronkelijk gepland. Tegelijkertijd onderzoeken we alternatieve vormen om uw toelatingsgesprek in te plannen. Het is dus mogelijk dat uw toelatingsgesprek online via Skype of Microsoft Teams verloopt. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht door de studentenadministratie of de afdeling.

Informatie over fysieke voorlichtingsactiviteiten in ons gebouw volgt in het najaar en wordt gecommuniceerd via deze website, onze officiële social media kanalen en via onze evenementenagenda.

Zet alvast in je agenda: Open Dag op zaterdag 22 januari 2022

Wij volgen het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Nederlandse overheid. De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) volgt het advies van het

Voor vragen over de praktische en administratieve aspecten van je sollicitatieprocedure kun je het beste contact opnemen met de studentenadministratie via studentenadministratie@kabk.nl.

Voor vragen over de inhoud en de vorm van het onderwijs kun je het beste contact opnemen met de coördinator van de studie waarin je geïnteresseerd bent.

Aanmelden