FAQ's over toelating en aanmelding voor het academisch jaar 2021-2022

Aanmeldingen voor onze bachelor- en masteropleidingen openen op 1 oktober 2020.

We willen onze toelatingsprocedure voortzetten zoveel mogelijk zoals oorspronkelijk gepland. Tegelijkertijd onderzoeken we alternatieve vormen om uw toelatingsgesprek in te plannen. Het is dus mogelijk dat uw toelatingsgesprek via Skype verloopt. Op deze manier voeren we al regelmatig gesprekken met kandidaten die niet kunnen reizen.

Het academiegebouw is alleen toegankelijk voor huidige studenten en medewerkers.
In het geval dat we voorlichting- en/of informatieve sessies organiseren op de academie, krijg je de gelegenheid om daarvoor je te aanmelden. Dergelijke evenementen worden gecommuniceerd via onze officiële social media kanalen en via onze evenementenagenda.

Vanwege de uitbraak van COVID-19 hebben de meeste taaltestcentra hun deuren gesloten en zijn de geplande tests geannuleerd. Daarom biedt ETS een TOEFL IBT Special Home Edition test aan, die wereldwijd beschikbaar is, met uitzondering van het vasteland van China en Iran.

De test is beschikbaar tot 30 september 2020.

Certificaten van de institutionele TOEFL-test, de TOEFL-ITP-test of andere taalvaardigheidstests worden niet geaccepteerd.

Meer informatie over de taaleisen van onze engelstalige opleidingen.

Wij volgen het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Nederlandse overheid. De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) volgt het advies van het

Voor vragen over de praktische en administratieve aspecten van je sollicitatieprocedure kun je het beste contact opnemen met de studentenadministratie via studentenadministratie@kabk.nl.

Voor vragen over de inhoud en de vorm van het onderwijs kunt u het beste contact opnemen met de coördinator van de afdeling van uw interesse.

Aanmelden

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?

Stuur een bericht naar questions@kabk.nl