Portfolio-tips en info over de toelatingsprocedure van de BA Textiel & Mode

Wil je je aanmelden voor de bacheloropleiding Textiel & Mode en ben je op zoek naar tips over je portfolio en de toelatingsprocedure? Dan is deze online sessie iets voor jou!

Meet the Department: Textiel en Mode

waneer: donderdag 25 maart 2021, 16.00 uur
waar: online via Teams

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit event vertellen eerstejaars textielstudent Emma en tweedejaars modestudent Yara over hun ervaring als student aan de bacheloropleiding Textiel en Mode. Afdelingscoördinator Sanne Jansen is er ook aanwezig om vragen te beantwoorden.

Onderwerpen die centraal staan tijdens de meeting:

  • Een portfolio samenstellenwaar moet je op letten?
  • De toelatingsprocedurewat kun je verwachten?
  • Een week uit het leven van een Textiel en Modestudentwat komt er op je af?
  • Studeren in tijden van Coronahoe gaat dat?

Tijdens ‘Meet the Department’ staan jouw vragen centraal. Je kunt op een informele manier aan veel waardevolle informatie komen om jouw studiekeuze bewust te maken en je optimaal voor te bereiden op je toelating!

Praktische informatie

De meeting vindt online plaats via Teams. Via onderstaande link kun je meekijken en je vragen stellen – via de chat of direct.

Doe mee via MS-Teams

Je hebt geen Teamsaccount nodig om deel te nemen aan de sessie, je kunt de sessie namelijk gewoon bijwonen in je webbrowser. Het is wel makkelijk als je een Teamsaccount hebt, je kunt via deze link gratis een account aanmaken.

We vragen je tijdens de sessie je camera aan te zetten. Dit draagt bij aan de open en inclusieve sfeer die we willen waarborgen. Tevens is het voor Emma, Yara en Sanne leuk om te zien wie ze voor zich hebben.

‘Na veel verschillende kunstacademies te hebben bekeken was het de combinatie van onderzoekende sfeer en praktisch mooi werk dat ik naar KABK ben gegaan.’
Yara de Vries, tweedejaarsstudent Mode

Meer informatie over de BA Textiel en Mode

Details

Datum

25 maart 2021 16.00 - 17:00

Locatie

online via Teams

Meer info