Online Portfolio-advies - BA Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen

Zoals we allemaal weten wordt de wereld momenteel geconfronteerd met een onverwachte en zeer uitdagende situatie als gevolg van de internationale verspreiding van het coronavirus. Dit heeft ook gevolgen voor de verschillende open dagen en tours die wij verzorgen voor potentiële studenten.

Daarom biedt de Bachelor Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen geïnteresseerde kandidaten nu de mogelijkheid om online portfolio-advies te krijgen van onze IA & FD-docent Ingeborg Horst. Je kunt je nu aanmelden voor een van deze 15 minuten durende Online Portfolio Reviews.

Portfolio-advies

In je portfolio zien we graag relevant werk dat je voor jezelf of in opdracht gemaakt hebt. Maak een selectie en presenteer het portfolio op een georganiseerde en gestructureerde manier zodat we goed inzicht krijgen in je werkwijze en ontwerpbeslissingen. We zijn het meest geïnteresseerd in werk dat je op eigen initiatief hebt gemaakt. Dit kan tweedimensionaal en/of driedimensionaal werk zijn, maar het werk moet wel aantonen dat je ruimtelijk bewust bent.

Op onze Portfolio tips-pagina vind je een pdf-boekje met algemene portfolio-aanbevelingen, tips (Wat is een portfolio? Hoe maak ik er een?) en relevante informatie voor aspirant-kandidaten voor onze voorbereidende- en bacheloropleidingen.

Lees hier meer informatie en gedetailleerde toelatingseisen voor de bacheloropleiding Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen van de KABK.

Details