Online Portfolio-advies BA Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen

De Bachelor Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen biedt geïnteresseerde kandidaten de mogelijkheid om online portfolio advies te krijgen van IA & FD-docenten. Wij bieden twee soorten online portfolio-advies (individuele- en groepssessies) en een "How to Portfolio" workshop. Hieronder vind je meer informatie over data en deelname aan deze sessies:

1-op-1 portfolio-advies

Over de 1-op-1 sessies van 15 minuten:

Voor geïnteresseerde kandidaten, die werken aan hun toelating bij IA & FD en graag nog advies willen over hun portfolio, organiseren wij Online Individuele Portfolio-adviessessies waarbij studenten in gesprek gaan met onze docent Ingeborg Horst.

In verband met het beperkt aantal beschikbare plekken, kan iedere kandidaat zich maar 1 keer opgeven voor een portfolio-advies.

De individuele sessies zijn gepland op de volgende data tussen 19.00-20.40 CET. Meld je nu aan!

Aanmelden:
Meld je uiterlijk 2 werkdagen vooraf aan. Zodra een avond volgeboekt is, zijn de data in de kalender niet meer actief.

meld je aan voor een 1-op-1 sessie

'How to Portfolio' workshop

Over de ‘How to Portfolio’-workshop:
De ‘How to Portfolio’-workshop is bedoeld voor kandidaten die zich willen aanmelden voor IA & FD. Tijdens een uur durende sessie geleid door IA & FD docent Maja Pop Trajkova worden je ideeën aangereikt over wat je in je portfolio kunt opnemen, hoe je het portfolio moet samenstellen, structureren, vormgeven, enz. Er is ook gelegenheid om vooraf en gedurende de sessie vragen te stellen. Elke sessie begint om 16.00 uur en duurt 1 uur.

In verband met het beperkt aantal beschikbare plekken, kan iedere kandidaat 1 keer deelnemen aan een ‘How to Portfolio’-workshop.

Meld je nu aan voor een 'How to portfolio' workshop gepland op de volgende dagen:

Aanmeldinstructie:

Meld je uiterlijk 1 werkdag vooraf aan. Voor deze sessie kunnen zich maximaal 20 kandidaten opgeven. Zodra de sessie volgeboekt is, zijn de data in de kalender niet meer actief.

meld je aan voor deze workshop

Groepsportfolio-advies

Over de groepssessies:
Voor geïnteresseerde kandidaten, die werken aan hun toelating bij IA & FD en graag willen deelnemen aan een groepsportfoliosessie waarbij 4-5 kandidaten met docent Maja Pop Trajkova kijken en luisteren naar (feedback op) elkaars portfolio's.

In verband met het beperkt aantal beschikbare plekken, kan iedere kandidaat 1 keer deelnemen aan een voor een groepsportfolio advies.

De groepssessies duren 1 uur en beginnen om 16.00 CET op de volgende dagen:

Aanmelden:

Meld je uiterlijk 2 werkdagen vooraf aan. Zodra de sessie volgeboekt is, zijn de data in de kalender niet meer actief.

meld je aan voor een groepssessie

Portfolio-tips

In je portfolio zien we graag relevant werk dat je voor jezelf of in opdracht gemaakt hebt. Maak een selectie en presenteer het portfolio op een georganiseerde en gestructureerde manier zodat we goed inzicht krijgen in je werkwijze en ontwerpbeslissingen. We zijn het meest geïnteresseerd in werk dat je op eigen initiatief hebt gemaakt. Dit kan tweedimensionaal en/of driedimensionaal werk zijn, maar het werk moet wel aantonen dat je ruimtelijk bewust bent.

Op deze Portfolio tips-pagina vind je een boekje met algemene portfolio-aanbevelingen, tips (Wat is een portfolio? Hoe maak ik er een?) en relevante informatie voor aspirant-kandidaten voor onze voorbereidende- en bacheloropleidingen.

Vind meer gedetailleerde informatie over onze
toelatingseisen bij IA & FD en krijg inspiratie via @kabk_ia_fd op instagram

Details

Datum

13 april 2022 16.00 - 17:00

Locatie

online via Teams

Entree

op afspraak - inschrijven binnenkort mogelijk

Datum

21 april 2022 16.00 - 17:00

Locatie

online via Teams

Meer info

Entree

op afspraak - inschrijven binnenkort mogelijk