Online Portfolio-advies BA Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen

In het licht van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus biedt de Bachelor Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen Online Portfolio-advies als alternatief voor onze reguliere reguliere tours en open studio’s dagen. Meld je aan voor een van deze sessies!

De Bachelor Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen biedt geïnteresseerde kandidaten de mogelijkheid om online portfolio advies te krijgen van IA & FD-docenten. Wij bieden twee soorten online portfolio-advies (individuele- en groepssessies) en een "How to Portfolio" workshop. Hieronder vind je meer informatie over data en deelname aan deze sessies:

Individuele portfolio-advies

1-op-1 sessies van 15 minuten
Voor geïnteresseerde kandidaten, die werken aan hun toelating bij IA & FD en graag nog advies willen over hun portfolio, organiseren wij Online Individuele Portfolio-adviessessies waarbij studenten in gesprek gaan met onze docent Ingeborg Horst.

Individuele sessies zijn gepland op de volgende data en kunnen geboekt worden op elk beschikbaar tijdstip via de aanmeldknop:

maandag 15 februari
maandag 15 maart
maandag 12 april
maandag 26 april

maandag 10 mei
dinsdag 11 mei
donderdag 25 mei
maandag 31 mei

Alle 1-op-1-sessies zijn volgeboekt. In het geval van een annulering, zal het betreffende tijdslot actief worden op de afspakenkalender.

meld je aan voor een 1-op-1 sessie

Groepsportfolio-advies

1 uur durende groepssessies
Voor geïnteresseerde kandidaten, die werken aan hun toelating bij IA & FD en graag willen deelnemen aan een groepsportfoliosessie waarbij 4-5 kandidaten met docent Maja Pop Trajkova kijken en luisteren naar (feedback op) elkaars portfolio's.

De groepssessies duren 1 uur en beginnen om 17.00 CET op de volgende dagen:

Dinsdag 23 februari
Dinsdag 30 maart
Dinsdag 20 april

Maandag 17 mei

Voor deze sessie kunnen zich maximaal 5 kandidaten aanmelden Zodra de sessie volgeboekt is, zijn de data in de kalender niet meer actief.

meld je aan voor een groepssessie

'How to Portfolio' workshop

vrijdag 14 mei 2021, 17:00-18:00 CET

Deze ‘How to Portfolio’-workshop is bedoeld voor kandidaten die zich willen aanmelden voor IA & FD. Tijdens een uur durende sessie geleid door IA & FD docent Maja Pop Trajkova worden je ideeën aangereikt over wat je in je portfolio kunt opnemen, hoe je het portfolio moet samenstellen, structureren, vormgeven, enz. Er is ook gelegenheid om vooraf en gedurende de sessie vragen te stellen.

Voor deze sessie kunnen zich maximaal 20 kandidaten aanmelden. Zodra de sessie volgeboekt is, zijn de data in de kalender niet meer actief.

meld je aan voor deze workshop

Portfolio-tips

In je portfolio zien we graag relevant werk dat je voor jezelf of in opdracht gemaakt hebt. Maak een selectie en presenteer het portfolio op een georganiseerde en gestructureerde manier zodat we goed inzicht krijgen in je werkwijze en ontwerpbeslissingen. We zijn het meest geïnteresseerd in werk dat je op eigen initiatief hebt gemaakt. Dit kan tweedimensionaal en/of driedimensionaal werk zijn, maar het werk moet wel aantonen dat je ruimtelijk bewust bent.

Op deze Portfolio tips-pagina vind je een boekje met algemene portfolio-aanbevelingen, tips (Wat is een portfolio? Hoe maak ik er een?) en relevante informatie voor aspirant-kandidaten voor onze voorbereidende- en bacheloropleidingen.

Vind meer gedetailleerde informatie over onze
toelatingseisen bij IA & FD en krijg inspiratie via @kabk_ia_fd op instagram

Details

Datum

10 mei 2021 19.00 - 21:00

Locatie

online via Teams

Meer info

Entree

op afspraak

Datum

11 mei 2021 19.00 - 21:00

Locatie

online via Teams

Meer info

Entree

op afspraak

Datum

14 mei 2021 17.00 - 18:00

Locatie

online via Teams

Entree

op afspraak - inschrijven binnenkort mogelijk

Datum

17 mei 2021 17.00 - 18:00

Locatie

online via Teams

Meer info

Entree

op afspraak - inschrijven binnenkort mogelijk

Datum

25 mei 2021 19.00 - 21:00

Locatie

online via Teams

Meer info

Entree

op afspraak

Datum

31 mei 2021 19.00 - 21:00

Locatie

online via Teams

Meer info

Entree

op afspraak