Online Portfolio-advies - BA Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen

In het licht van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus biedt de Bachelor Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen Online Portfolio-advies als alternatief voor onze reguliere open dagen. Meld je aan voor een van de interviews!

Door de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus zijn de mogelijkheden om te reizen en met grotere groepen activiteiten te organiseren beperkt. Onze reguliere tours en open studio’s op de academie kunnen daarom voorlopig helaas niet plaatsvinden.

Als alternatief biedt de Bachelor Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen geïnteresseerde kandidaten de mogelijkheid om online portfolio-advies te krijgen van onze IA & FD-docent Ingeborg Horst. Je kunt je aanmelden voor een van deze 15-minuten durende Online Portfolio Reviews door een afspraak te maken via onderstaande knop.

Maak een afspraak met Ingeborg Horst

Portfolio-advies

In je portfolio zien we graag relevant werk dat je voor jezelf of in opdracht gemaakt hebt. Maak een selectie en presenteer het portfolio op een georganiseerde en gestructureerde manier zodat we goed inzicht krijgen in je werkwijze en ontwerpbeslissingen. We zijn het meest geïnteresseerd in werk dat je op eigen initiatief hebt gemaakt. Dit kan tweedimensionaal en/of driedimensionaal werk zijn, maar het werk moet wel aantonen dat je ruimtelijk bewust bent.

Op deze Portfolio tips-pagina vind je een boekje met algemene portfolio-aanbevelingen, tips (Wat is een portfolio? Hoe maak ik er een?) en relevante informatie voor aspirant-kandidaten voor onze voorbereidende- en bacheloropleidingen.

Meer gedetailleerde informatie over onze
toelatingseisen bij IA & FD

Details

Datum

7 december 2020 16.00 - 18:00

Locatie

online via Teams

Meer info

15-minuten sessie
maak een afspraak

Entree

op afspraak

Datum

11 januari 2021 16.00 - 18:00

Locatie

online via Teams

Meer info

15-minuten sessie
maak een afspraak

Entree

op afspraak

Datum

1 februari 2021 16.00 - 18:00

Locatie

online via Teams

Meer info

15-minuten sessie
maak een afspraak

Entree

op afspraak