1-op-1 portfolio advies: Bachelor Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen

Overweeg je je aan te melden voor de bacheloropleiding Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen aan de KABK en wil je graag je portfolio bespreken voordat je het aanmeldproces aangaat? Dat is mogelijk!

Let op: Voor de online portfolio adviessessie van deze bacheloropleiding moet je vooraf je portfolio inleveren. Als je je hebt geregistreerd, sturen wij je een aantal dagen voorafgaand aan de sessie een e-mail met instructies hierover. Zorg dus dat je je portfolio ruim van tevoren klaar hebt.

Wat

1-op-1 sessie van 15 minuten met een van onze IAFD-docenten

Wanneer

27, 28 maart
(tijdsloten vanaf 10.00 tot 16.00u) CET tijdzone

Hoe

Alleen op afspraak

Waar

Online via Microsoft Teams

Kies één tijdslot. Als je meerdere tijdsloten boekt, worden je afspraken geannuleerd. Nadat je een tijdslot hebt geboekt, ontvang je per mail een bevestiging van je afspraak via Eventix. Als je niets ontvangt, check dan ook even je spambox.

Maak een afspraak

Deze sessies zijn uitsluitend bedoeld om geïnteresseerde kandidaten advies en feedback te geven om hun portfolio te verbeteren voordat ze het indienen. Een afzonderlijke portfoliobeoordeling maakt nog steeds deel uit van de selectie- en toelatingsprocedure. Om je goed voor te bereiden en het maximum te halen uit je gesprek, raden we je aan dit boekje met portfolio-tips te bekijken. Dat geeft alvast wat inzicht.

Veelgestelde vragen

Tijdens een online één-op-één gesprek krijg je advies om je portfolio te verbeteren voordat je deze voor toelating tot een opleiding aan de KABK indient. Om in aanmerking te komen voor een online portfolioadviessessie moet je al begonnen zijn met het maken van een portfolio. De portfolioadviessessies maken geen deel uit van de toelatingsprocedure.

Ja, registreren is verplicht en kan via de button hierboven. Doe dit zo snel mogelijk, want vol is vol!

Als je jouw online portfolioadviessessie niet meer kunt bijwonen, verzoeken wij je vriendelijk je tijdslot tijdig (maar minimaal 24 uur voor de sessie) te annuleren door een e-mail te sturen naar l.top@kabk.nl. Zo komt deze plek vrij voor iemand anders.

De bacheloropleidingen organiseren meerdere dagen waarop online portfolioadviessessies worden georganiseerd. Op deze pagina kun je alle dagen vinden.

Je krijgt van ons een twee dagen voordat jouw online portfolio adviessessie plaatsvindt een e-mail van ons met instructies. De sessies vinden online plaats in Microsoft Teams (download Microsoft Teams hier). Klik op de dag en tijdstip van jou sessie op de toegestuurde Teamslink.

Wanneer op de link voor een sessie klikt, wordt een nieuw venster in uw browser of (wanneer geïnstalleerd) Teams geopend. Toegang tot het platform via een browser is mogelijk, maar de ervaring kan anders zijn. Voor de meest optimale gebruikerservaring raden wij aan een desktop of laptop te gebruiken (in plaats van telefoon of tablet).

Wacht tot je wordt toegelaten tot de sessie vanuit de lobby en daarna kan je online portfolio adviessessie beginnen. Succes!

Je krijgt van ons twee dagen voordat jouw online portfolio adviessessie plaatsvindt een e-mail van ons met instructies. Mocht je niets hebben ontvangen, stuur dan een e-mail naar communication@kabk.nl. Wij zorgen er dan voor dat je alsnog je zo snel mogelijk de link krijgt zodat je deel kunt nemen.

Voor de online portfolio adviessessie van deze bacheloropleiding moet je vooraf je portfolio inleveren. Als je je hebt geregistreerd, sturen wij je een aantal dagen voorafgaand aan de sessie een e-mail met instructies hierover. Zorg dus dat je je portfolio ruim van tevoren klaar hebt.

Details

Datum

27 maart 2024 10.00 - 16:00

Locatie

online via MS-Teams

Entree

Registreren verplicht

Datum

28 maart 2024 10.00 - 16:00

Locatie

online via MS-Teams

Entree

Registreren verplicht