Online Open Dag: Master Interior Architecture (INSIDE)

De Master Interior Architecture (INSIDE) aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Den Haag (KABK) is een tweejarige opleiding met een interdisciplinaire benadering op het gebied van interieurarchitectuur. Ons motto is ‘leren door te doen’: door middel van onderzoek en het leren beheersen van ontwerpprocessen, leer je denken vanuit de circulaire economie. Door je bewust te zijn van sociale, economische en technologische veranderingen en je te verbinden met de samenleving, word je een ondernemende interieurarchitect die zich bewust is van de impact van goed ontwerp op de directe omgeving.

Tijdens deze Master onderzoek je hoe je idealistische ideeën omzet in ruimtelijk ontwerp en hoe je een geëngageerde en veelzijdige ontwerper wordt. De studie is zo opgezet dat je te maken krijgt met alle aspecten van het ontwerpproces, van oriëntatie op onderwerp en materiaal, uitgebreid artistiek onderzoek, het uitwerken en analyseren van ontwerpen, tot de uiteindelijke presentatie en evaluatie.

Een interdisciplinaire benadering van interieurarchitectuur stimuleert je om verrassende en innovatieve ontwerpen tot stand te brengen. De Master werkt samen met architectenbureaus en onderzoekers, waardoor je je netwerk al tijdens je studie uitbreidt en gemakkelijk je weg vindt in het professionele veld. Als alumnus kun je aan de slag als onafhankelijk interieurarchitect of bij een architectenbureau, of als onderzoeker gaan werken op het gebied van ruimtelijke ordening.

Meer informatie over de masteropleiding Interior Architecture (INSIDE), over aanmelding en toelating

Specificaties

Taal: Engels
Duur: 2-jaar voltijd
Diploma: Master of Arts (MA)
Start programma:
september 2021

Snelle links naar

Dit is een opname van de Livestream op dinsdag 19 januari

Kijk ook naar onze vers gemaakte INSIDE-film, waarin afdelingshoofd Hans Venhuizen ons programma introduceert. Of blader door de laatste editie van ons magazine.

Online Open Dagen campagne

Online Open Dagen campagne: Jaap Smit, BA Grafisch Ontwerpen 2017

afbeelding: afstudeerproject This Shophouse is Not for Sale door Devina Amelia, MA Interior Architecture 2020

Volg Master Interior Architecture (INSIDE) op Instagram via @ma_interiorarchitecture_inside

Details

Datum

19 januari 2021 16.00 - 18:00

Locatie

online