Online Open Dag: Master ArtScience

De Master ArtScience is bedoeld voor beginnende kunstenaars, ontwerpers en muzikanten die nieuwe vormen van kunst willen creëren op het snijvlak van wetenschap, technologie en kunst. De tweejarige Master is een interdisciplinaire samenwerking tussen de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) en het Koninklijk Conservatorium (KC) in Den Haag.

Je begint het programma met het indienen van een onderzoeksvoorstel, dat je gedurende de opleiding zult uitwerken door gebruik te maken van experimentele kunstvormen, zoal mediakunst, elektronische muziek, geluidsinstallaties, interactieve kunst, performance, video of literatuur.

Als ArtScience-student heb je een kritische houding en reflecteer je op recente ontwikkelingen in kunst en wetenschap en de invloed van technologische ontwikkelingen op de maatschappij. Een ArtScience-alumnus gaat aan de slag op het werkterrein waar kunst en technologie samenkomen.

Je kunt als zelfstandig kunstenaar of in teamverband werken aan digitale projecten en performances voor festivals, theaters of online platforms. Ook kun je denken aan het publiceren van boeken of muziek, het ontwikkelen van software of het organiseren van festivals, concerten en tentoonstellingen.

Meer informatie over de masteropleiding ArtScience, aanmelding en toelating

Specificaties

Taal: Engels
Duur: 2-jaar voltijd
Diploma: Master of Music (MMus)
Start programma:
september 2021

Snelle links naar:

Open Dag programma Master ArtScience

Neem deel aan ons Online Open Dagen programma op woensdag 20 januari. Stel je vragen en maak kennis met onze studenten en docenten!

Klik op de onderstaande sessies voor meer informatie.

Neem een kijkje in de KABK-faciliteiten en werkplaatsen, ontdek wat Den Haag de studenten te bieden heeft en stel al je praktische vragen over onze aanmeldprocedure, studiefinanciering, huisvesting, verblijfsvergunningen en alles wat je nog meer moet weten over het studentenleven en het onderwijs aan de KABK!

Tijdens de live-stream kun je je vragen stellen via de Chat

Wij raden je aan de sessie te volgen vanaf een computer

Gesprekken met alumni, studenten en docenten over de studieprogramma, presentaties, opdrachten en projecten; tips en vragen over de tweejarige master ArtScience aan de KABK en KC.

De Livestream "Maak kennis met de Master ArtScience" begint op woensdag 20 januari om 19.00 uur CET

Tijdens de live-stream kun je je vragen stellen via de Chat

Wij raden je aan de sessie te volgen vanaf een computer

Volg ArtScience Interfaculty op Instagram via @artscience_interfaculty

Online Open Dagen campagne

Online Open Dagen campagne: Jaap Smit, BA Grafisch Ontwerpen 2017

afbeelding: afstudeerproject Turbulence Studies door Mint Park, Master ArtScience 2020

Details

Datum

20 januari 2021 18.00 - 21:00

Locatie

online