Online Open Dag: MA Non Linear Narrative

De Master Non Linear Narrative is bedoeld voor nieuwsgierige ontwerpers die op de hoogte zijn van de actualiteit, hun medium met zorg kiezen en bekend zijn met zowel traditionele als nieuwe media.

Gedurende de tweejarige opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) werk je interdisciplinair. Op een onderzoekende manier combineer je technologieën uit de wetenschap en de kunsten. Je houdt je bezig met verschillende facetten van grafisch ontwerpen, technologie,filosofie, theorie, traditionele en nieuwe media.

Daarnaast leer je praktische skills in bijvoorbeeld programmeren, het monteren van video, 3D-modelleren, kunstmatige intelligentie en virtual reality. Deze vaardigheden gebruik je om nieuwe narratieven te creëren, waarmee je de sociaal-economische en ecologische uitdagingen van de wereld kunt aanpakken, tijdens je studie en vervolgens in het professionele veld.

Na de opleiding ben je in staat een individuele beroepspraktijk te starten of kun je bijvoorbeeld terecht bij een mediabureau, een maatschappelijke organisatie of ngo.

Meer informatie over de Master Non Linear Narrative opleiding, aanmelding en toelating

Specificaties

Taal: Engels
Duur: 2-jaar voltijd
Diploma: Master of Arts (MA)
Start programma:
september 2021

Snelle links naar

Meet the MA Non Linear Narrative

Dit is een opname van de Livestream op vrijdag 22 januari

Volg MA Non Linear Narrative op Instagram via @nonlinearnarrative

Online Open Dagen campagne

Online Open Dagen campagne: Jaap Smit, BA Grafisch Ontwerpen 2017

afbeelding: Cyan Bae, MA Non Linear Narrative 2020, afstudeerproject Dear Chaemin

Details

Datum

22 januari 2021 16.00 - 19:00

Locatie

online