Online Open Dag: MA Non Linear Narrative

De Master Non Linear Narrative is bedoeld voor nieuwsgierige ontwerpers die op de hoogte zijn van de actualiteit, hun medium met zorg kiezen en bekend zijn met zowel traditionele als nieuwe media.

Gedurende de tweejarige opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) werk je interdisciplinair. Op een onderzoekende manier combineer je technologieën uit de wetenschap en de kunsten. Je houdt je bezig met verschillende facetten van grafisch ontwerpen, technologie,filosofie, theorie, traditionele en nieuwe media.

Daarnaast leer je praktische skills in bijvoorbeeld programmeren, het monteren van video, 3D-modelleren, kunstmatige intelligentie en virtual reality. Deze vaardigheden gebruik je om nieuwe narratieven te creëren, waarmee je de sociaal-economische en ecologische uitdagingen van de wereld kunt aanpakken, tijdens je studie en vervolgens in het professionele veld.

Na de opleiding ben je in staat een individuele beroepspraktijk te starten of kun je bijvoorbeeld terecht bij een mediabureau, een maatschappelijke organisatie of ngo.

Meer informatie over de Master Non Linear Narrative opleiding, aanmelding en toelating

Specificaties

Taal: Engels
Duur: 2-jaar voltijd
Diploma: Master of Arts (MA)
Start programma:
september 2021

Snelle links naar

Open Dag programma MA Non Linear Narrative

Neem deel aan ons Online Open Dagen programma op vrijdag 22 januari. Stel je vragen en maak kennis met onze studenten en docenten!

Klik op de onderstaande sessies voor meer informatie.

Gesprekken over de studieprogramma, presentaties, opdrachten en projecten, tips en vragen over de tweejarige MA Non Linear Narrative aan de KABK.

Neem een kijkje in de KABK-faciliteiten en werkplaatsen, ontdek wat Den Haag de studenten te bieden heeft en stel al je praktische vragen over onze aanmeldprocedure, studiefinanciering, huisvesting, verblijfsvergunningen en alles wat je nog meer moet weten over het studentenleven en het onderwijs aan de KABK!

Tijdens de live-stream kun je je vragen stellen via de Chat

Wij raden je aan de sessie te volgen vanaf een computer

De Livestream "Maak kennis met de MA Non Linear Narrative" begint hier op vrijdag 22 januari om 16.00 uur CET.

Tijdens de live-stream kun je je vragen stellen via de Chat

Wij raden je aan de sessie te volgen vanaf een computer

Volg MA Non Linear Narrative op Instagram via @nonlinearnarrative

Online Open Dagen campagne

Online Open Dagen campagne: Jaap Smit, BA Grafisch Ontwerpen 2017

afbeelding: Cyan Bae, MA Non Linear Narrative 2020, afstudeerproject Dear Chaemin

Details

Datum

22 januari 2021 16.00 - 19:00

Locatie

online