Online Open Dag: Bachelor ArtScience

Een ArtScience-student is nieuwsgierig en wil alles weten over nieuwe technologieën, kunst en media. Het doel van deze vierjarige opleiding is om kunst opnieuw uit te vinden.

Dit doen we door verschillende kunstvormen met elkaar te verbinden zoals muziek, beeldende kunst, film, theater, mediakunst en andere disciplines. ArtScience is dan ook een samenwerking tussen de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) en het Koninklijk Conservatorium (KC) in Den Haag.

De opleiding sluit aan op de huidige ontwikkeling, waarin traditionele kunstvormen worden beïnvloed door sociale veranderingen, wetenschappelijk onderzoek en technologische ontwikkelingen. Tijdens de opleiding krijg je naast praktijklessen ook theoretische opdrachten, volg je technische workshops, werk je aan eigen onderzoek en krijg je individuele begeleiding.

Na de opleiding kun je aan de slag binnen het werkveld waar kunst en technologie samenkomen. Veel ArtScience-alumni werken bijvoorbeeld als zelfstandig kunstenaar of in een team aan digitale projecten en performances voor festivals, theaters of online platforms.

Meer informatie over de bacheloropleiding ArtScience, aanmelding en toelating

Specificaties

Taal: Engels
Duur: 4-jaar voltijd
Diploma: Bachelor of Arts (BA)
Start programma:
september 2021

Snelle links naar:

Open Dag programma Bachelor ArtScience

Neem deel aan ons Online Open Dagen programma op woensdag 20 januari. Stel je vragen en maak kennis met onze studenten en docenten!

Klik op de onderstaande sessies voor meer informatie.

Neem een kijkje in de KABK-faciliteiten en werkplaatsen, ontdek wat Den Haag de studenten te bieden heeft en stel al je praktische vragen over onze aanmeldprocedure, studiefinanciering, huisvesting, verblijfsvergunningen en alles wat je nog meer moet weten over het studentenleven en het onderwijs aan de KABK!

Tijdens de live-stream kun je je vragen stellen via de Chat

Wij raden je aan de sessie te volgen vanaf een computer

Gesprekken met alumni, studenten en docenten over de studieprogramma, presentaties, opdrachten en projecten, tips en vragen over de bachelor- en masteropleidingen van de Interfaculty ArtScience.

De Livestream "Maak kennis met de Interfaculty ArtScience" begint hier op woensdag 20 januari om 19.00 uur CET.

Tijdens de live-stream kun je je vragen stellen via de Chat

Wij raden je aan de sessie te volgen vanaf een computer

Volg ArtScience Interfaculty op Instagram via @artscience_interfaculty

Online Open Dagen campagne

Online Open Dagen campagne: Jaap Smit, BA Grafisch Ontwerpen 2017

afbeelding: van het afstudeerproject Sonic Elevation door Ivan Čuić, Bachelor ArtScience 2020

Details

Datum

20 januari 2021 18.00 - 21:00

Locatie

online