Online Open Dag: BA Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen

”Leren door te doen” is het motto van de bacheloropleiding Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen (IA & FD). Het programma IA & FD aan de KABK bestrijkt de volledige breedte van het ruimtelijk domein door te focussen op ruimtelijke condities die bepalen hoe we onze dagelijkse leefomgeving ervaren.

In het eerste jaar experimenteer je volop met verschillende materialen, technieken en stijlen, zodat je in het tweede jaar een specialisatie kunt kiezen: interieurarchitectuur of meubelontwerpen. In het laatste jaar werk je toe naar een afstudeeropdracht die je zelf hebt ontwikkeld.

Op de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) word je opgeleid tot een veelzijdige, kritische en onafhankelijke interieurarchitect of meubelontwerper. Docenten geven persoonlijke begeleiding, helpen je met het ontwikkelen van een eigen werkwijze en leren je de technische skills die jij nodig hebt.

Tijdens de opleiding krijg je te maken met ruimtelijke organisatie, materialiteit, tactiliteit en je leert hoe je een schets uitwerkt tot definitief ontwerp. Ontwerpen is teamwerk. Tijdens je studie werk je samen met andere studenten in een ontwerpteam aan verschillende praktijk- en onderzoeksprojecten.

Na je opleiding kun je een eigen studio opzetten, aan de slag bij een ontwerpbureau of op een andere manier gaan werken in het veld van kunst, (ruimtelijk) ontwerp en architectuur.

Meer informatie over de bacheloropleiding Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen, aanmelding en toelating

Specificaties

Taal: Enels
Duur: 4-jaar voltijd
Diploma: Bachelor of Arts (BA)
Afstudeerrichtingen: Interieurarchitectuur / Meubelontwerpen
Start programma: september 2021

Snelle links naar

Maak kennis met de BA Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen
opname van de livestream-sessie op vrijdag 23 januari

De sessie van de BA Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen begint op 3:56:23

Volg BA Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen op Instagram via @kabk_ia_fd

Online Open Days campaign

Online Open Days campaign design: Jaap Smit, BA Graphic Design 2017

afbeelding: van het afstudeerproject ACCORDING TO THE GENERAL TYPE, door Miriam Asghdom, BA Interior Architecture & Furniture Design 2020

Details

Datum

23 januari 2021 14.30 - 18:00

Locatie

online