Online Open Dag: BA Interactive Media Design

Media veranderen razendsnel en beïnvloeden vrijwel elk aspect van ons leven. Als student Interactive / Media / Design (I/M/D) heb je een kritische houding en wil je begrijpen welke invloed media en technologie hebben op menselijk gedrag en identiteit.

Tijdens de opleiding experimenteer je met verschillende technologieën zoals biohacking en kunstmatige intelligentie en leer je over de maker movement, intelligente objecten en co-design.

Je krijgt experimentele opdrachten om producten en interactieve installaties te ontwerpen waarin je de samenwerking tussen mensen en machines onderzoekt - en wil verbeteren. Op de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) leer je daarnaast de nodige vaardigheden om je voor te bereiden op het professionele veld.

Afgestudeerde I/M/D-ers zijn in staat nieuwe verbanden te leggen tussen sectoren zoals interaction design, kunst, technologie en bijvoorbeeld de zorg. Zo creëren zij de beroepen van de toekomst. Ze zijn werkzaam in de Creatieve Industrie, bij commerciële ontwerpbureaus en medialabs of zetten een onafhankelijke creatieve praktijk op.

Meer informatie over de I/M/D-opleiding, aanmelding en toelating

Specificaties

Taal: Engels
Duur: 4-jaar voltijd
Diploma: Bachelor of Arts (BA)
Start programma:
september 2021

Snelle links naar

  "Meet the BA Interactive/Media/Design"

  Vragen over I/M/D? Mail ze gerust naar onze coördinator Dave Wille

  Volg I/M/D op Instagram via @kabkimd

  Online Open Dagen campagne

  Online Open Dagen campagne: Jaap Smit, BA Grafisch Ontwerpen 2017

  Afbeelding: Van het afstudeerproject LIMB-O, door Marlot Meyer, BA I/M/D 2020

  Details

  Datum

  21 januari 2021 16.00 - 21:00

  Locatie

  online