Online Open Dag: BA Interactive Media Design

Media veranderen razendsnel en beïnvloeden vrijwel elk aspect van ons leven. Als student Interactive / Media / Design (I/M/D) heb je een kritische houding en wil je begrijpen welke invloed media en technologie hebben op menselijk gedrag en identiteit.

Tijdens de opleiding experimenteer je met verschillende technologieën zoals biohacking en kunstmatige intelligentie en leer je over de maker movement, intelligente objecten en co-design.

Je krijgt experimentele opdrachten om producten en interactieve installaties te ontwerpen waarin je de samenwerking tussen mensen en machines onderzoekt - en wil verbeteren. Op de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) leer je daarnaast de nodige vaardigheden om je voor te bereiden op het professionele veld.

Afgestudeerde I/M/D-ers zijn in staat nieuwe verbanden te leggen tussen sectoren zoals interaction design, kunst, technologie en bijvoorbeeld de zorg. Zo creëren zij de beroepen van de toekomst. Ze zijn werkzaam in de Creatieve Industrie, bij commerciële ontwerpbureaus en medialabs of zetten een onafhankelijke creatieve praktijk op.

Meer informatie over de I/M/D-opleiding, aanmelding en toelating

Specificaties

Taal: Engels
Duur: 4-jaar voltijd
Diploma: Bachelor of Arts (BA)
Start programma:
september 2021

Snelle links naar

  Open Dag programma BA I/M/D

  Neem dan deel aan ons Online Open Dagen programma op donderdag 21 januari. Stel je vragen en maak kennis met onze studenten en docenten!

  Klik op de onderstaande sessies voor meer informatie.

  Wil jij graag studeren aan de Bachelor Interactive Media Design en ontvang je graag advies over je portfolio? Dan is het mogelijk om je portfolio 1-op-1 te bespreken online met een van onze docenten. Elke sessie duurt ongeveer 15'.

  Je ontvangt een bevestiging met instructies nadat je een tijdslot hebt geboekt.

  Maak een afspraak

  Neem een kijkje in onze faciliteiten, ontdek wat Den Haag de studenten te bieden heeft en stel al je praktische vragen over onze aanmeldprocedure, studiefinanciering, huisvesting, verblijfsvergunningen en alles wat je nog meer moet weten over het studentenleven en het onderwijs aan de KABK!

  Tijdens de live-stream kun je je vragen stellen via de Chat

  Wij raden je aan de sessie te volgen vanaf een computer

  Gesprekken over de studieprogramma, presentaties, opdrachten en projecten, tips en vragen over de bacheloropleiding Interactive / Media / Design aan de KABK.

  De Livestream "Maak kennis met de BA Interactive / Media / Design" begint op donderdag 21 januari om 19.00 uur CET.

  Tijdens de live-stream kun je je vragen stellen via de Chat

  Wij raden je aan de sessie te volgen vanaf een computer

  Volg I/M/D op Instagram via @kabkimd

  Online Open Dagen campagne

  Online Open Dagen campagne: Jaap Smit, BA Grafisch Ontwerpen 2017

  Afbeelding: Van het afstudeerproject LIMB-O, door Marlot Meyer, BA I/M/D 2020

  Details