Online Open Dag: BA Grafisch Ontwerpen

Hoe kun je kritisch reflecteren op de maatschappij door middel van grafisch ontwerpen? Op de bacheloropleiding Grafisch Ontwerpen van de KABK krijg je naast een uitgebreid aanbod aan technische vakken, ook alle tools en middelen aangereikt om een kritisch denker te worden, zodat je na deze vierjarige opleiding helemaal klaar bent voor de professionele designwereld van nu.

Je leert alle aspecten van grafisch ontwerpen, zoals typografie, ontwerpen, coderen, tekenen, gebruik van interactie en theorie over visuele cultuur. Op de KABK werk je op een onderzoekende manier om opgeleid te worden tot veelzijdig ontwerper, die thuis is in zowel traditionele als nieuwe media.

Daarnaast word je aangespoord om je eigen werkwijze te ontwikkelen en gebruik te maken van verrassende materialen en technieken. Na de opleiding ben je helemaal klaar voor het veelzijdige professionele werkveld en kun je gaan werken als onafhankelijk grafisch ontwerper, aan de slag bij een ontwerpbureau of juist bij een technologie- of mediabedrijf.

Meer informatie over de bacheloropleiding Grafisch Ontwerpen, aanmelding en toelating

Specificaties

Taal: Engels
Duur: 4-jaar voltijd
Diploma: Bachelor of Arts (BA)
Start programma: september 2021

Snelle links naar

Open Dag programma BA Grafisch Ontwerpen

Neem deel aan ons Online Open Dagen programma op vrijdag 22 januari. Stel je vragen en maak kennis met onze studenten en docenten!

Klik op de onderstaande sessies voor meer informatie.

Wil jij graag studeren aan de Bachelor Grafisch Ontwerpen, en ontvang je graag advies over je portfolio? Dan is het mogelijk om je portfolio 1-op-1 te bespreken online met een van onze docenten. Elke sessie duurt ongeveer 15'.

Je ontvangt een bevestiging met instructies nadat je een tijdslot hebt geboekt.

Maak een afspraak

Gesprekken over de studieprogramma, presentaties, opdrachten en projecten, tips en vragen over de bacheloropleiding Grafisch Ontwerpen aan de KABK.

Neem een kijkje in de KABK-faciliteiten en werkplaatsen, ontdek wat Den Haag de studenten te bieden heeft en stel al je praktische vragen over onze aanmeldprocedure, studiefinanciering, huisvesting, verblijfsvergunningen en alles wat je nog meer moet weten over het studentenleven en het onderwijs aan de KABK!

Tijdens de live-stream kun je je vragen stellen via de Chat

Wij raden je aan de sessie te volgen vanaf een computer

De Livestream "Maak kennis met de BA Grafisch Ontwerpen" begint op vrijdag 22 januari om 16.00 uur CET.

Tijdens de live-stream kun je je vragen stellen via de Chat

Wij raden je aan de sessie te volgen vanaf een computer

Volg BA Grafisch Ontwerpen op Instagram via @kabkdesign

Online Open Dagen campagne

Online Open Dagen campagne: Jaap Smit, BA Grafisch Ontwerpen 2017

afbeelding: van het afstudeerproject Paradise Apples, door Edward Dzulaj, BA Grafisch Ontwerpen 2020

Details

Datum

22 januari 2021 11.00 - 19:00

Locatie

online