Meet the department: BA Interior Architecture & Furniture Design

Wil je je aanmelden voor de bacheloropleiding Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen aan de KABK en heb je vragen over de opleiding en/of de toelatingsprocedure? Dan is deze online sessie iets voor jou!

Meet the Department: Interior Architecture & Furniture Design

waneer: donderdag 29 april 2021, 16.00-17.00 CET
waar: online via Teams

Doe mee via MS-Teams

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit event vertellen eerste- en tweedejaars IAFD-studenten Valentijn en Andreea over hun ervaring als student aan de bachelor Interior Architecture & Furniture Design. Ook zijn de coördinatoren Mariska Beljon en Roosmarijn Hompe aanwezig om vragen te beantwoorden. De voertaal tijdens dit event is Engels.

Onderwerpen die centraal staan tijdens de meeting:

  • De IA&FD-opleiding vanuit de ogen van onze studenten wat komt er op je af?
  • Studeren aan de KABK in tijden van Coronahoe gaat dat?
  • De toelatingsprocedurewat kun je verwachten?

Tijdens ‘Meet the Department’ staan jouw vragen centraal. Je kunt op een informele manier aan veel waardevolle informatie komen om jouw studiekeuze bewust te maken en je optimaal voor te bereiden op je toelating!

Praktische informatie over de Teams-meeting

De meeting vindt online plaats via Teams. Via onderstaande link kun je meekijken en je vragen stellen – via de chat of direct.

Je hebt geen Teamsaccount nodig om deel te nemen aan de sessie, je kunt de sessie namelijk gewoon bijwonen in je webbrowser. Het is wel makkelijk als je een Teamsaccount hebt, je kunt via deze link gratis een account aanmaken.

We vragen je tijdens de sessie je camera aan te zetten. Dit draagt bij aan de open en inclusieve sfeer die we willen waarborgen. Tevens is het voor ons leuk om te zien wie we voor ons hebben.

Wil je meer weten over wat er van je portfolio wordt verwacht, of wil je advies over het portfolio dat je al hebt gemaakt, kijk dan ook eens naar onze andere evenementen, zoals de How to Portfolio workshop of de Online Portfolio Advice! Maak een afspraak en krijg persoonlijk advies!

Details

Datum

29 april 2021 16.00 - 17:00

Locatie

online via Teams