Meet the department: BA Interactive Media Design

Wil je je aanmelden voor de bacheloropleiding Interactive/Media/Design aan de KABK en heb je vragen over de opleiding en/of de toelatingsprocedure? Dan is deze online sessie iets voor jou!

Wil je tips over je portfolio voordat je je aanmeldt voor de BA Interactive/Media/Design? Dat kan! Maak een afspraak en krijg persoonlijk advies!

Meet the Department: I/M/D

waneer: maandag 26 april 2021, 16.30 CET
waar: online via Teams

Doe mee via MS-Teams

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit event vertellen eerstejaars I/M/D-studenten Maya en Cherry over hun ervaring als student aan de bachelor Interactive/Media/Design. Ook is docent Anna Arov aanwezig om vragen te beantwoorden. De voertaal tijdens dit event is Engels.

Onderwerpen die centraal staan tijdens de meeting:

  • Een portfolio samenstellenwaar moet je op letten?
  • De toelatingsprocedurewat kun je verwachten?
  • Een week uit het leven van een I/M/D-studentwat komt er op je af?
  • Studeren in tijden van Coronahoe gaat dat?

Tijdens ‘Meet the Department’ staan jouw vragen centraal. Je kunt op een informele manier aan veel waardevolle informatie komen om jouw studiekeuze bewust te maken en je optimaal voor te bereiden op je toelating!

Praktische informatie over de Teams-meeting

De meeting vindt online plaats via Teams. Via onderstaande link kun je meekijken en je vragen stellen – via de chat of direct.

Je hebt geen Teamsaccount nodig om deel te nemen aan de sessie, je kunt de sessie namelijk gewoon bijwonen in je webbrowser. Het is wel makkelijk als je een Teamsaccount hebt, je kunt via deze link gratis een account aanmaken.

We vragen je tijdens de sessie je camera aan te zetten. Dit draagt bij aan de open en inclusieve sfeer die we willen waarborgen. Tevens is het voor Maya, Cherry en Anna leuk om te zien wie ze voor zich hebben.

Details

Datum

26 april 2021 16.30 - 17:30

Locatie

online via Teams

Meer info

Zet dit evenement in je agenda
Apple | Google | Outlook | Yahoo