Meet the department: MA Industrial Design

Ben je geïnteresseerd in tips en informatie over de toelatingsprocedure en wil je meer weten over de onderzoeksfocus van de masteropleiding Industrial Design en wat afgestudeerden doen na afronding van hun studie aan de KABK? Dan is deze online sessie iets voor jou!

waneer: donderdag 8 april 2021, 17.00 uur
waar: online via MS Teams

Voeg toe aan je agenda
Apple | Google | Office 365 | Outlook Web | Outlook

Doe mee via MS-Teams

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit event vertellen eerstejaars MID-student Frederike Bartzsch en tweedejaars student Erco Lai over hun ervaring als student aan de master. Daarnaast is Sandipan Nath, alumnus van MID aanwezig om te vertellen over zijn ervaring en te vertellen over zijn leven ná de KABK. Ook is coördinator Zara Roelse en docent Yassine Salihine aanwezig om vragen te beantwoorden.   

Onderwerpen die centraal staan tijdens de meeting:  

  • Hoe ziet de toelatingsprocedure eruit?
  • Hoe ziet het eerste jaar eruit?
  • Onderzoek en afstuderen in het tweede jaar?
  • Wat doen studenten na hun studie?

+ ruime gelegenheid om vragen te stellen!
Tijdens ‘Meet the Department’ staan jouw vragen centraal. Je kunt op een informele manier aan veel waardevolle informatie komen om jouw studiekeuze bewust te maken en je optimaal voor te bereiden op je toelating!  

Praktische informatie
De meeting vindt online plaats via Teams. Je hebt geen Teams-account nodig om deel te nemen aan de sessie, je kunt de sessie namelijk gewoon bijwonen in je webbrowser. Het is wel makkelijk als je een Teams-account hebt, je kunt via deze link gratis een account aanmaken.  

We vragen je tijdens de sessie je camera aan te zetten. Dit draagt bij aan de open en inclusieve sfeer die we willen waarborgen. Tevens is het voor Frederike, Erco, Sandipan, Yassine en Zara leuk om te zien wie ze voor zich hebben.  

Enkele projecten en activiteiten van de Master Industrial Design

Details

Datum

8 april 2021 17.00 - 18:00

Locatie

online via Teams

Meer info