IA&FD Open Studio’s op de KABK

De Open Studio op 18 maart is volgeboekt.
Je kan nog meedoen met de online sessie "Meet the department" op dinsdag 5 april 2022 voor algemeen advies en nuttige tips voor je aanmelding!

De afdeling Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen organiseert 'OPEN STUDIOS', introductiemiddagen waar aspirant-studenten de mogelijkheid krijgen om de afdeling te bezoeken voordat ze zich inschrijven en hun portfolio laten beoordelen of portfolio-advies te krijgen. Het is een mooie kans om je te laten informeren en een goede indruk te krijgen van de studio' s, de faciliteiten en de academie!

De introductiemiddag begint om 13.45 uur met een rondleiding. Twee eerstejaars studenten halen je op bij de hoofdingang van de Academie, en leiden je rond over de afdeling en de werkplaatsfaciliteiten.

De rondleiding eindigt met een Q&A met de afdelingscoördinatoren, waar je je vragen kan stellen. Daarna werk je samen met een van onze docenten aan een korte opdracht. Tijdens deze sessie kun je ook je portfolio laten beoordelen of portfolio-advies krijgen.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Daarom vragen wij je om alleen naar de OPEN STUDIO te komen.

De gezondheid en veiligheid van onze studenten, medewerkers en bezoekers staat altijd voorop. De KABK volgt het advies van het RIVM en de Nederlandse overheid. Bezoek de academie niet als je last hebt van verkoudheidsverschijnselen (een verstopte of lopende neus, keelpijn, lichte hoest, koorts, of verhoogde temperatuur en/of kortademigheid). We raden je aan om uit voorzorg een zelftest te doen.

In het geval van aangescherpte coronamaatregelen worden deelnemers per mail op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen op het OPEN STUDIO programma.

Details

Datum

18 maart 2022 13.45 - 17:00

Locatie

Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Den Haag

Meer info

voor de Open Studio is er plek voor max 30 deelnemers en aanmelden is verreist