IA&FD Open Studio’s op de KABK

De afdeling Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen organiseert 'OPEN STUDIOS', introductiemiddagen waar aspirant-studenten de mogelijkheid krijgen om de afdeling te bezoeken voordat ze zich inschrijven en hun portfolio laten beoordelen of portfolio-advies te krijgen. Het is een mooie kans om je te laten informeren en een goede indruk te krijgen van de studio' s, de faciliteiten en de academie!

De 'Open Studio' op 26 november is volgeboekt!

De introductiemiddag begint om 13.45 uur met een rondleiding. Twee eerstejaars studenten halen je op bij de hoofdingang van de Academie, en leiden je rond over de afdeling en de werkplaatsfaciliteiten.

De rondleiding eindigt met een Q&A met de afdelingscoördinatoren, waar je je vragen kan stellen. Daarna werk je samen met een van onze docenten aan een korte opdracht. Tijdens deze sessie kun je ook je portfolio laten beoordelen of portfolio-advies krijgen.

Wegens coronamaatregelen is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Daarom vragen wij je om alleen naar de OPEN STUDIO te komen. Een coronavirus toegangspas via de CoronaCheck app op je mobiele telefoon is verplicht.

De gezondheid en veiligheid van onze studenten, medewerkers en bezoekers staat altijd voorop. De KABK volgt het advies van het RIVM en de Nederlandse overheid. Bezoek de academie niet als je last hebt van verkoudheidsverschijnselen (een verstopte of lopende neus, keelpijn, lichte hoest, koorts, of verhoogde temperatuur en/of kortademigheid). In het geval van aangescherpte coronamaatregelen worden deelnemers per mail op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen op het OPEN STUDIO programma.


Save the date: zaterdag 22 januari 2022

'Portfolio-reviews' tijdens de Open Dag - op de KABK

Meld je nu aan voor de Open Dag 2022

Niet in de gelegenheid om de Open Studio’s of Open Dag van de KABK bij te wonen?
Geen zorgen! Bekijk de mogelijkheden om je in te schrijven om een online sessie bij te wonen:

Details

Datum

26 november 2021 13.45 - 17:00

Locatie

Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Den Haag

Meer info

voor de Open Studio is er plek voor max 20 deelnemers en aanmelden is verreist