Get A Grant Event

Zoek jij financiering voor je project of praktijk?

Het Mondriaan Fonds en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie organiseren gezamenlijk een voorlichtingsbijeenkomst over subsidiemogelijkheden voor (net afgestudeerde) kunstenaars en ontwerpers.

Kom langs bij het Get a Grant Event op de KABK op maandag 9 juli, tijdens het Graduation Festival.

Het Get a Grant Event geeft een overzicht wat het Mondriaan Fonds en Stimuleringsfonds Creatieve Industrie te bieden hebben voor jonge creatieve professionals. Medewerkers van beide fondsen vertellen over de subsidiemogelijkheden:

  • wanneer kan je subsidie aanvragen
  • hoe gaat dit in z’n werk
  • waar moet je op letten?

Daarnaast vertellen modeontwerper David Laport (alumnus Textiel en Mode 2012) en beeldend kunstenaar Marijn Ottenhof (alumna Beeldende Kunst 2014) over hun ervaringen bij het indienen van een aanvraag en beantwoorden vragen uit het publiek. Aansluitend kun je specifieke vragen stellen aan de sprekers.

Over het bijeenkomst

Deze bijeenkomst is de tweede in een reeks van drie Get a Grant voorlichtingsbijeenkomsten die het Mondriaan Fonds en het Stimuleringsfonds dit jaar verspreid over het land organiseren.

Het Mondriaan Fonds is het publieke stimuleringsfonds voor beeldende kunst en cultureel erfgoed. Het fonds biedt onder andere een scala aan bijdragemogelijkheden voor kunstenaars en bemiddelaars (curatoren en critici) op het gebied van talentontwikkeling en praktijkverdieping.

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is het cultuurfonds voor architectuur, vormgeving, digitale cultuur en alle mogelijke crossovers. Naast projectsubsidies vanuit de diverse regelingen zoals Vormgeving en Digitale cultuur, stelt het fonds binnen de regeling Talentontwikkeling jaarlijks een werkbeurs beschikbaar aan zo’n 25 talentvolle jonge ontwerpers/makers voor hun artistieke en professionele ontwikkeling.

Gerelateerde links

Details

Datum

9 juli 2018 10.00 - 12:00

Locatie

KABK
Prinsessegracht 4
binnenplaats

Meer info

Voertaal bijeenkomst: Engels

Entree

Gratis