1-op-1 portfolio advies: Bachelor Fotografie

De afspraken voor BA Fotografie zijn volgeboekt.

Overweeg je je aan te melden voor de bacheloropleiding Fotografie en wil je graag je portfolio bespreken voordat je het aanmeldproces aangaat? Dat is mogelijk!

In 15 minuten kun je advies krijgen over je portfolio en vragen stellen over de toelating.

Wat: 1-op-1 sessie van 15 minuten met een van onze Fotografie docenten
Voor wie: Voor geïnteresseerde kandidaten, die werken aan hun toelating bij Fotografie en graag nog advies willen over hun portfolio
Waar: online via MS-Teams
Wanneer: dinsdag 24 en woensdag 25 januari 2023

Praktische informatie over een afspraak boeken
De afsprakentool voor het boeken van een tijdslot opent in een nieuwe tabblad. Nadat je een tijdslot hebt geboekt, ontvang je per mail een bevestiging van je afspraak met verdere instructies wat betreft de portfolio sessie. Check hiervoor ook je spambox!

Daarnaast ontvang je nog een aparte uitnodiging om je portfolio up te loaden in MS-Teams. Controleer voor de zekerheid je spambox ook voor deze e-mail!

Portfoliotips
Om je goed voor te bereiden en het maximum te halen uit je gesprek, raden we je aan dit boekje met portfolio-tips eens te bekijken. Dat geeft alvast wat inzicht.

Portfolioadvies
Deze sessies zijn uitsluitend bedoeld om geïnteresseerde kandidaten advies en feedback te geven om hun portfolio te verbeteren voordat ze het indienen. Een afzonderlijke portfoliobeoordeling maakt nog steeds deel uit van de selectie- en toelatingsprocedure.

Vind meer gedetailleerde informatie over onze toelatingseisen bij Fotografie en krijg inspiratie via @kabkphotography op Instagram

Details

Datum

24 januari 2023 12.00 - 13:35

Locatie

Online via MS-Teams

Meer info

Sessies volgeboekt

Entree

Registratie verplicht

Datum

25 januari 2023 12.00 - 13:35

Locatie

Online via MS-Teams

Meer info

Sessies volgeboekt

Entree

Registratie verplicht