1-op-1 portfolioadvies: BA Interactive Media Design

Heb jij je pijlen inmiddels al volledig gericht op I/M/D en wil je graag met de afdeling in gesprek over je portfolio? Dat kan!

Via onderstaande knop kun je een afspraak maken met docent Anna Arov. De adviessessies worden op 29 en 30 April gehouden via Teams. In 15 minuten kun je je portfolio toelichten, vragen stellen over de toelating en advies inwinnen over het samenstellen van je portfolio.

Individuele portfolioadvies

waneer: donderdag 29 of vrijdag 30 april 2021, 16.00-18.00 CET
waar: online via Teams

wat: 1-op-1 sessie van 15 minuten met docent Anna Arov

Alle 1-op-1-sessies zijn volgeboekt. In het geval van een annulering, zal het betreffende tijdslot actief worden op de afspakenkalender.

Maak een afspraak

Praktische informatie

Over een afspraak boeken
Nadat je een tijdslot hebt geboekt, ontvang je een bevestiging van je afsprak per mail met verder instructies wat betreft de portfolio sessie; check hiervoor ook je spam inbox!

Daarnaast ontvang je nog een aparte uitnodiging om deel te nemen aan het Teams-channel waar je je portfolio kunt uploaden en je de link vindt naar de meeting! Succes!

Over portfolio-tips
Om je goed voor te bereiden en het maximum te halen uit je gesprek, raden we je aan dit boekje eens te bekijken, dat geeft alvast wat inzicht.

Details

Datum

29 april 2021 16.00 - 18:00

Locatie

online via Teams

Datum

30 april 2021 16.00 - 18:00

Locatie

online via Teams