NL / EN
       
   
Modeshow

De KABK Textiel en Mode studenten laten hun bijzondere en vooral hedendaagse visie op modeontwerpen zien tijdens de Modeshow op zaterdag 15 juni 2013!

De Modeshow van de KABK-studenten Textiel en Mode vindt plaats op zaterdag 15 juni 2013 om 21.00 uur in het Atrium van het stadhuis in Den Haag. De modeshow begint met de collecties van de eerste-, tweede- en derdejaarsstudenten. De eerstejaarsstudenten laten vorm- en materiaalstudies zien van een rok, een experiment met een jurk en een studie voor mannen uitgaande van de trenchcoat. De tweede- en derdejaarsstudenten laten collecties zien van respectievelijk vier en zes silhouetten met als uitgangspunt historische- en etnische kostuums. De show eindigt met de eindexamenkandidaten. Zij tonen in een collectie van tien silhouetten hun eigen, uitgesproken visie op de hedendaagse mode.

Naast de modeshow tonen alle eindexamenkandidaten Textiel en Mode hun werk tijdens het vijfdaagse Textiel- en Modeparcours in de binnenstad van Den Haag hun werk. Tussen 22 en 26 juni zetten de ontwerpers een zelfgekozen ruimte naar hun hand en tonen in deze showroomsituatie hun persoonlijke ontwerpuniversum. 

Meer informatie over het programma en het reserveren van kaarten: www.modeshowkabk.nl

Pers

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Den Haag
Communicatie & PR
+31 (0) 703154729 of pr@kabk.nl