NL / EN
       
   
Vacatures

Hogeschool der Kunsten Den Haag

Het Koninklijk Conservatorium en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten vormen samen de Hogeschool der Kunsten Den Haag. De Hogeschool biedt een breed scala aan kunstopleidingen aan circa 1800 studenten. Daarnaast verzorgt de school vooropleidingen aan jonge leerlingen in combinatie met primair en voortgezet onderwijs. In samenwerking met de Universiteit Leiden is de Academie der Kunsten opgericht, waar minorprogramma’s, masteropleidingen en doctoraatstrajecten worden verzorgd. De Hogeschool is gevestigd op 2 locaties in het centrum van Den Haag.

Voor het verder ontwikkelen en op een hoger plan brengen van ons ICT-beleid zijn wij op zoek naar een 

HOOFD ICT (0,8 fte)

De Hogeschool beschikt over één ICT-infrastructuur met een eigen systeembeheer op locatie. De beide faculteiten hebben enkele gezamenlijke systemen en, gerelateerd aan de behoeften vanuit het onderwijs, hun eigen systemen en applicaties. Als hoofd ICT ben je verantwoordelijk voor de hogeschoolbrede informatie-architectuur en geef je leiding aan de uitvoering van de ICT-strategie, het beveiligingsbeleid en het changemanagement. Daarnaast werk je mee aan het ontwikkelen en beheren van onze ICT-systemen. Je rapporteert aan de hoofden bedrijfsvoering van de faculteiten.

De belangrijkste aandachtsgebieden:

• Verantwoordelijk voor het optimaliseren van de hogeschoolbrede informatie-architectuur

• Ontwikkelen, implementeren en borgen van beleid ten aanzien van de continuïteit, beveiliging en beheer

• Toezien op een optimaal gebruik van systemen en servers

• Adviseren over de aanschaf van hardware en (onderwijsgerelateerde) software en functionaliteit van een nieuwe website en andere digitale communicatiemiddelen.

• Optreden als projectleider van automatiseringsprojecten

• Leidinggeven aan de systeembeheerders in de faculteiten

Jouw profiel

Je hebt een WO-/HBO-opleiding Informatica of gelijkwaardige opleidingsachtergrond en tenminste 5 jaar aantoonbare ervaring als leidinggevende in een vergelijkbare functie in een not-for-profit-omgeving, bij voorkeur in een onderwijsinstelling. Je hebt kennis van en ervaring met het opstellen en implementeren van vernieuwend ICT-beleid. Je bent bekend met moderne ICT-infrastructuur, verschillende besturingssystemen en software applicaties. Je bent in staat om veranderingsprocessen aan te sturen en beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden.

Aanbod

Een gevarieerde functie in een boeiende werkomgeving met een informele werksfeer. Aanstelling vooralsnog voor een periode van 2 jaar. De functie wordt gewaardeerd in schaal 11 van de cao-hbo.

Informatie en sollicitatie

Informatie over de Hogeschool te vinden op onze website: www.hogeschoolderkunsten.nl, de website van het Koninklijk Conservatorium: www.koncon.nl en de website van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten: www.kabk.nl. Nadere inlichtingen over de functie zijn in te winnen bij Karin van der Lee, adjunct-directeur onderwijsondersteuning & bedrijfsvoering KC, tel 070 3151 529 of bij Eric Privee, hoofd bedrijfsvoering KABK, tel. 070 3154 725.

Je sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 26 september 2014 via werving@kabk.nl.

 

 

Voor het ontwikkelen en beheren van onze ICT-systemen zoeken wij een enthousiaste

SYSTEEM- EN NETWERKBEHEERDER (1,0 FTE) 

 Wij hebben een netwerk met zowel Windows- als Apple-apparatuur, bekabeld en draadloos. Het dagelijks beheer omvat ca. 250 Windows- en Applecomputers, 12 servers, en een layer 2 en 3 netwerk voorzien van verschillende beveiligings-, toegangs- en video- (streaming media) systemen.

 De functie

Ons onderwijs vraagt om innovatieve en soms ongebruikelijke ICT-oplossingen. Jij ziet het als een uitdaging om daaraan mee te werken. Je zorgt voor een stabiel functionerend netwerk in samenwerking met je collega’s van het Koninklijk Conservatorium. Ook zorg je voor een optimaal gebruik van het netwerk en de systemen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de back up’s en beveiligingsprocedures. Je draagt bij aan het opstellen van protocollen voor het netwerkgebruik en onderhoudt de netwerkdocumentatie. Je installeert en test (nieuwe) ICT-apparatuur en doet voorstellen ten aanzien van onderhoud en vervanging. Je fungeert als aanspreekpunt voor gebruikers. Je rapporteert aan het hoofd ICT van de Hogeschool.

Jouw profiel

Je beschikt over gedegen kennis en ervaring op gebied van Windows; Apple-kennis en –ervaring is gewenst, kennis van andere besturingssystemen, zoals Linux, is een pre. Je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie met verantwoordelijkheid voor de opzet en het beheer van het netwerk en de apparatuur. Je hebt ervaring met cross platform systemen en bent in het bezit van een certificaat Microsoft Certified Service Engineer (MCSE). Je bent innovatief, hebt een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen en goede communicatieve vaardigheden.

 

Het aanbod

Een uitdagende functie in een dynamische omgeving met volop mogelijkheden om jezelf verder professioneel te ontwikkelen. De functie wordt gewaardeerd conform schaal 8 van de cao-hbo.

Informatie en sollicitatie

Informatie over de KABK is te vinden op onze website: www.kabk.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Eric Privee, hoofd Bedrijfsvoering KABK, e.privee@kabk.nl, tel. 070 3154 725.

Je sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 26 september 2014 via werving@kabk.nl.

 

WEBMASTER/ WEB DESIGNER (0,6 fte)

The Marketing & Communications Department of the Royal Academy of Art is looking for a temporary web editor / graphic designer!

 Tasks:

• Updating & daily maintenance of KABK website, Youtube and Vimeo channels

• Advising on further optimisation of KABK website and social media such as LinkedIn,Twitter, Instagram etc.

• Translating communication problems into digital solutions

• Advising on technical requirements website KABK

• Set up (lay-out) and sending of KABK newsletters

• Designing web-applications in order to improve KABK’s online profile

• Designing banners and printed matters for KABK in-house campaigns

• Advising designers of corporate campaigns on web-related issues

• Optimisation search (SEO)

What you need to bring:

• A bachelor’s degree

• Knowledge of Adobe Photoshop & Indesign

• Extended knowledge of HTML, JAVA, CSS, Windows Office and CMS systems

• Excellent communicative skills

• Experience in project management & web maintenance

• Knowledge of printing processes: digital as well as offset

• Basic knowledge of Dutch. Your English is fluent

• At least 3 years professional experience

Salaris: Schaal 8 CAO Hoger Beroepsonderwijs, max €3022,- per maand (bij fulltime aanstelling), afhankelijk van ervaring en leeftijd. ZZP-tarief in overleg.

Please write a short motivation (max 1 A4) and send us your C.V. before 6 October 2014.

Email to the Head of Marketing & Communications KABK Nienke van Beers: n.vanbeers@kabk.nl