NL / EN
   


Student Portal

 
   
Projecten & Samenwerkingen

Welkom bij de Projecten & Samenwerkingen van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (KABK). We zoeken samenwerking met partijen die bereid zijn met ons een experiment aan te gaan waar beide partijen door kunnen groeien. Wij verwachten dus van onze opdrachtgevers dat zij bereid zijn te investeren in de samenwerking en intensief te betrokken zijn bij de begeleiding van het project

Het ambitieniveau is hoog. Een interessant project brengt studenten in aanraking met de (internationale) top van hun toekomstige werkveld, potentiële opdrachtgevers en interessante PR-mogelijkheden.

Dagelijks ontvangt de academie voorstellen voor samenwerking. Elk project is maatwerk,een succesvolle samenwerking vindt altijd plaats in overleg met studierichtingen en is in het ideale geval ingebed in het curriculum. Studieprogramma’s aan de academie zijn intensief. Een project opnemen in het onderwijs, vergt een goede voorbereiding van ongeveer 4 tot 6 maanden.

Enkele gerealiseerde projecten

Screenshot Paperworld What's inside the koffer?

200 jaar jubileum

De Algemene Rekenkamer

Exhibition "What's inside the koffer"

Ministerie van Financiën


Bekijk hier meer projecten en onze partners

 

Samenwerken met studenten van de KABK

Aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Den Haag (KABK) leiden we studenten op tot zelfbewuste kunstenaars en ontwerpers, die door hun gedrevenheid, inhoudelijke diepgang en experimentele instelling een betekenisvolle inbreng hebben in hun discipline en de maatschappij.

We halen het werkveld binnen, verdiepen ons in maatsschappelijke ontwikkelingen en zoeken de confrontatie met het publiek. Een van de manieren waarop we dat doen is door projecten aan te gaan met externe partners uit uiteenlopende disciplines; van overheidsinstellingen tot de culturele sector en het bedrijfsleven. In projecten en leren studenten functioneren in een opdrachtsituatie.


Interesse? Als u wilt samenwerken met de KABK, kunt u uw voorstel sturen naar projecten@kabk.nl

Maakt u hierbij vooral duidelijk wat uw project individuele studenten en de academie als geheel te bieden heeft. Vermeld ook de looptijd van uw project en het beschikbare budget.
   
      Copyright © 2010-2015 KABK Den Haag
All Rights Reserved