NL / EN
   


Student Portal

 
   
Internationaal

Voor studenten

De KABK streeft naar een internationale leeromgeving voor haar studenten. Enerzijds door het scheppen van een internationaal leefklimaat in het gebouw en anderzijds door de stimulering van tijdelijke buitenlandse trajecten in de vorm van:

  • Studie
  • Stage
  • Post-graduate programma

Het in aanraking komen met een andere cultuur- en leefomgeving, en andere lesmethodes is een duidelijke meerwaarde van een tijdelijk buitenlandtraject. Bovendien leer je op deze wijze te functioneren in een internationale context wat voor je toekomst een pré is. Via verschillende mobiliteitsprogramma’s stellen bijvoorbeeld de Europese Unie (EU) en de Nederlandse overheid ieder jaar weer flink wat beurzen beschikbaar voor studenten die een deel van hun studie, stage of onderzoek in het buitenland willen volgen. In de meeste gevallen vindt een verblijf in het buitenland plaats in het derde jaar van je studie. De lengte van het verblijf varieert van drie maanden tot een heel academisch jaar.

Voor docenten en stafleden

The Academy focuses on internationalization. Teacher and staff mobilization is an important aspect of this.
Internationally spoken, all teachers or lecturers are called ‘academic staff’ and all other employees are ‘non-academic staff’. In the hand-out below we use the word staff-member for non-academic staff and teacher for academic staff. 

There are teaching activities and non-teaching activities. Teachers can undertake non-teaching activities, like conference attendance, as well as teaching activities. 
   
      Copyright © 2010-2015 KABK Den Haag
All Rights Reserved