NL / EN
   


Student Portal

 
   
Toelatingsprocedure KABK

Wil je toelating doen voor een van de opleidingen van de KABK? De KABK selecteert op talent. Alleen de beste en meest gemotiveerde studenten worden aangenomen. Hieronder zetten we stapsgewijs uiteen hoe de toelatingsprocedure van de KABK werkt.

Admissions - apply for 2014- 2015_kabk_roadmap

Online aanmeldformulier

Meld je aan voor de procedure door op deze link te klikken. Je komt dan in een online aanmeldformulier waarin je je bij de opleiding van jouw keuze aanmeldt voor de toelatingsprocedure.

Alle niet-EU/EEA inschrijvers die een visa nodig hebben, moeten zich vóór 1 mei aanmelden.

Procedure per studierichting

Nadat je het online aanmeldformulier hebt ingevuld krijg je een mail toegezonden met de toelatingsprocedure. Deze verschilt per opleiding. Volg de aanwijzingen in de email nauwkeurig op. In de email staan de verschillende vervolgstappen beschreven en krijg je belangrijke informatie over het toelatingsexamen. Alle kandidaten die toegelaten willen worden tot de academie, zullen het toelatingsexamen moeten doorlopen.

In alle gevallen word je gevraagd je portfolio mee te nemen en je motivatie voor een studie aan de KABK onder woorden te brengen. Sommige afdelingen zullen je vragen eerst een thuisopdracht voor te bereiden en deze mee te nemen naar het toelatingsexamen. Ook kan een dag werken op de academie onderdeel zijn van het examen.

Internationale studenten die niet in de gelegenheid zijn om naar de academie te komen voor het toelatingsexamen worden gevraagd hun portfolio op te sturen per post en worden via Skype geïnterviewd over hun motivatie voor de studie en hun kennis van de Engelse taal. Let op! Voor sommige afdelingen is aanwezigheid op de academie voor het toelatingsexamen verplicht. Lees dus goed de email door die je toegestuurd krijgt nadat je je via het online aanmeldformulier hebt ingeschreven voor de toelatingsprocedure.

Inschrijving

Nadat je het toelatingsexamen hebt gehaald, ontvang je een brief die je informeert over je toelating en definitieve registratie. De inschrijving is pas definitief als je aan alle voorwaarden zoals beschreven in de brief hebt voldaan en als het collegegeld of een machtiging hiervoor is ontvangen.

Vragen?

Heb je vragen over de aanmeldprocedure of zoek je meer informatie over een studie aan de KABK bekijk dan eerst hier de veelgestelde vragen. Misschien zit jouw vraag erbij!

Heb je na het doorlezen van de FAQ’s nog steeds vragen en wil je graag een docent van de academie spreken, maak dan een afspraak voor het algemene spreekuur door een mail te sturen naar studentenadministratie@kabk.nl

 

klik hier om meteen naar het online inschrijfformulier te gaan! 
   
      Copyright © 2010-2017 KABK Den Haag
All Rights Reserved