NL / EN
 
       
   
VACATURE: Werkplaatsbeheerder - HackLab
Graag ontvangen wij je cv en motivatiebrief uiterlijk 11 juli 2017

KABK Vacature

Voor de versterking van onze werkplaatsen zoeken wij een enthousiaste Werkplaatsbeheerder voor ons HackLab!

De werkplaatsbeheerder HackLab geeft praktijkgerichte begeleiding en instructie op het gebied van soft- en hardware op bachelor- en masterniveau. Het beheer van de werkplaats behoort tot het takenpakket, waaronder het uitvoeren van klein onderhoud, het op orde houden van de werkplaats en de materiaalvoorraad, alsmede het verkopen van materialen aan studenten. Tevens is het toezicht houden op en het juist en veilig gebruik van de werkplaats en de gereedschappen door de aanwezige studenten van belang.

Ook doet de werkplaatsbeheerder suggesties om het werken in de werkplaats te verbeteren, om te komen tot een optimalisatie van werkmethodes, procedures, inrichting en om de werkplaats aangesloten te houden bij de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. De werkplaatsbeheerder werkt in een breed team van vakmensen samen met het onderwijs met als doel studenten maximaal te faciliteren. Hij/zij legt verantwoording af aan het hoofd werkplaatsen.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand met ervaring en passie op het gebied van hacken in brede zin. Je hebt ervaring met programmeren: b.v. Javascript en Python. Maar ook ervaring met hardware zoals Arduino, Raspberry Pi en sensortechnologie, bij voorkeur ben je ook bekend met andere aanverwante interactieve media vakgebieden. Deze ervaring en passie is (bijna) dagelijks werk voor je. Je vindt het uitdagend om die kennis te delen met leergierige studenten. De werkplaats is nieuw binnen de Academie en moet voor een deel nog gevormd worden. Deze baan biedt dan ook de kans om deze ambitie waar te maken en vorm te geven. Je staat open voor andere disciplines en zoekt daarin ook samenwerking.

Verder ben je vaardig en creatief in het begeleiden en motiveren van studenten en het overbrengen van kennis. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen om studenten te kunnen begeleiden en contacten met het bedrijfsleven te onderhouden. Een collegiale en flexibele instelling zijn belangrijk, zodat we bij afwezigheid van collega’s een beroep op je kunnen doen. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal is, zodat je ook buitenlandse studenten uitleg kunt geven. Aangezien het een parttimefunctie betreft, ben je naast je werkzaamheden bij de KABK bij voorkeur ook elders werkzaam in het vakgebied.

Wij bieden

Een levendige werkomgeving met veel contacten. Er wordt in eerste instantie een tijdelijk contract aangeboden voor 0,4 fte. Vanaf september 2018 wordt dit 0,2 fte. Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal € 2.107,72 en maximaal € 2.853,63 (schaal 7). Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,3%. Wij hebben daarnaast uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en gunstige mogelijkheden voor deelname aan een ziektekostenverzekering en/of een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Informatie en sollicitatie

Informatie over de Koninklijke Academie van Beeldende kunsten is te vinden op onze website. Nadere inlichtingen over de functie zijn in te winnen bij Bart Vissers, Hoofd Werkplaatsen.

Graag ontvangen wij je c.v. en motivatiebrief, met duidelijke aanknopingspunten voor deze vacature, uiterlijk op 11 juli via: werving@kabk.nl. De gesprekken vinden plaats op 13 juli.

vacature in pdf 
Nieuws categorie├źn

Vacatures

KABK

VACATURE: Werkplaatsbeheerder - HackLab
Graag ontvangen wij je cv en motivatiebrief uiterlijk 11 juli 2017

Artistic Research (ma)

VACATURE: Coordinator Master Artistic Research (0,4 fte)
Graag ontvangen wij u reactie uiterlijk 23 juni 2017!

 
Twitter

YouTube

Live stream