NL / EN
 
       
   
VACANCY: Coordinator Master Artistic Research (0,4 fte)
This vacancy text is published in Dutch

Artistic Research (ma) Vacancy

De Masteropleiding Artistic Research biedt een Engelstalig onderwijsprogramma waarin studenten met een achtergrond in de beeldende kunst en/of muziek zich door middel van artistiek onderzoek verdiepen in de relatie tussen de praktijk en theorie in hun werk. Artistic Research is vanaf september 2017 (onder voorbehoud) een opleiding Master of Arts in Fine Art and Design.

Wij zoeken op korte termijn een:

Coordinator Master Artistic Research (0,4 fte)

De functie
Je ondersteunt het hoofd van de opleiding en coördineert in overleg met haar de dagelijkse uitvoering van het onderwijs. Je bent het eerste aanspreekpunt voor studenten, docenten en gastdocenten. Je zorgt voor de communicatie en informatievoorziening naar alle betrokkenen, intern en extern. Je organiseert presentaties, open dagen, studiereizen, inschrijvingen en toelatingen. Je bent alert op knelpunten in de opzet en uitvoering van het onderwijs en denkt actief mee over mogelijkheden tot verbetering. Je draagt zorg voor de administratieve afwikkeling van het onderwijs, houdt overzicht en bewaakt de studievoortgang van studenten.
De functie wordt gewaardeerd in schaal 9 van de cao-hbo.

Gevraagd
Je hebt organisatorisch talent en ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in het kunstonderwijs. Je werkt zelfstandig en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je hebt affiniteit met kunst en/of onderzoek en begrijpt de betekenis van artistiek onderzoek in de kunst- praktijk.

Informatie en sollicitatie
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen Janice McNab, hoofd van de Master Artistic Research: j.mcnab@kabk.nl. Heb je belangstelling voor de functie, stuur dan uiterlijk 23 juni 2017 een motivatiebrief met CV aan: werving@kabk.nl.

vacature in pdf 
News categories

Vacancies

KABK

VACANCY: HackLab coordinator
Application deadline: 11 July 2017

Artistic Research (ma)

VACANCY: Coordinator Master Artistic Research (0,4 fte)
This vacancy text is published in Dutch

 
Twitter

YouTube

Live stream