NL / EN
 
       
   
VACANCY: Research coordinator
This vacancy text is published in Dutch

KABK Vacancy

De Academy of Creative and Performing Arts (ACPA) verzorgt artistiek onderzoek en onderwijs in de kunsten. ACPA is een onderzoeksinstituut van de Faculteit der Geesteswetenschappen aan de Universiteit Leiden. ACPA belichaamt het samenwerkingsverband tussen de Universiteit Leiden en de Hogeschool der Kunsten Den Haag (het Koninklijk Conservatorium en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten).

Naast onderzoek in en naar de kunsten biedt ACPA academisch onderwijs voor kunststudenten en kunstonderwijs voor studenten aan de universiteit. Verder organiseert het instituut culturele evenementen op het snijvlak van kunst en kennis. ACPA zoekt per 1 september 2017 een:

Onderzoekcoördinator (0,6 fte)

Bij ACPA kunnen kunstenaars promoveren. Op dit moment zijn ruim zestig kunstenaar-onderzoekers bezig met promotieonderzoek. ACPA is gevestigd in het centrum van Leiden en staat onder leiding van een wetenschappelijk directeur en een zakelijk directeur. Bij ACPA zijn verder twee hoogleraren en drie universitair docenten werkzaam, plus vier ondersteunende medewerkers, van wie de onderzoekcoördinator er één is. Bij ACPA zijn daarnaast promotiebegeleiders, freelance docenten en nog drie programmacoördinatoren in Den Haag en Gent werkzaam.  

Jouw functie
Je bent de organisatorische schakel tussen onze promovendi, hun begeleiders, de hoogleraren van ACPA en de Graduate School van de faculteit. De onderzoeksprojecten en promotietrajecten staan centraal in jouw werk. Je coördineert onder andere de inschrijving en voortgang van promovendi, in samenspraak met de begeleidingsteams van de promovendi. Je organiseert de artistieke presentatie en de openbare verdediging van de promoties. Je onderhoudt verschillende contacten en bewaakt de administratieve processen die bij de afronding en voortgang van promoties horen. Ook zie je kansen om ACPA-onderzoekers met elkaar te verbinden en organiseer je bijeenkomsten of evenementen voor hen. Je levert bij voorkeur een actieve bijdrage aan het onderzoeksbeleid van ACPA en aan de visitaties van onderzoek.  

Jij bent

  • in het bezit van een universitair masterdiploma of doctoraal (eis), ervaring met onderzoek/promotietrajecten* is een pre  
  • sterk in communiceren, in het Engels en Nederlands  
  • een goede organisator die het overzicht houdt over verschillende projecten en processen 
  • servicegericht en open voor nieuwe ideeën over organiseren en samenwerken 

Als je daarnaast ook affiniteit hebt met de kunsten, het kunstvakonderwijs en/of artistiek onderzoek, nodigen we je uit om te solliciteren.  

Wij bieden
Jouw werkplek wordt Leiden en je komt in dienst van de Hogeschool der Kunsten in Den Haag. De functie wordt gewaardeerd in schaal 9 of 10 van de cao-hbo. Het bijbehorende bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal € 2.545,54 en maximaal € 3.507,25. Ook ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,3%. Wij hebben daarnaast goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. Wij bieden in eerste instantie een contract voor een jaar, met de intentie om dat bij goed functioneren na maximaal twee jaar om te zetten in een vast dienstverband.

Informatie en sollicitatie
Algemene informatie over ACPA staat op www.universiteitleiden.nl/acpa. Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je op donderdag 1 juni of dinsdag 6 juni tussen 15.00 en 16.00 uur contact opnemen met Lonneke Regter, zakelijk directeur, tel: 071 527 4137. Vragen stellen per mail kan ook: l.regter@hum.leidenuniv.nl.  

Wil je solliciteren, stuur dan vóór 8 juni 17.00 uur een korte motivatiebrief met CV (max. 5 pagina’s) aan werving@hdkdenhaag.nl. De eerste selectiegesprekken zijn op woensdag 14 juni.  

*Deze functie is niet te combineren met lopend promotieonderzoek bij ACPA.

vacature in pdf 
News categories

Vacancies

KABK

VACANCY: Research coordinator
This vacancy text is published in Dutch

KABK

VACATURE: Medewerker planning en roostering
Graag ontvangen wij je cv en motivatiebrief uiterlijk 20 mei!

 
Twitter

YouTube

Live stream